Parkovske klupe na Vidikovcima u Radovićima

Podrška je realizovana iz budžeta prošlogodišnjeg Protokola o sponzorstvu kojim je kompanija obvezbijedila 150 hiljada eura za projekte na teritoriji opštine Tivat i šire
108 pregleda 0 komentar(a)
Radovići, Tivat, Foto: Luštica Development
Radovići, Tivat, Foto: Luštica Development
Ažurirano: 22.04.2017. 11:25h

Urbani mobilijar vrijedan 2,2 hiljade eura koji je, u okviru programa društveno-odgovornog poslovanja obezbijedila kompanija Luštica Development, biće instaliran na nekoliko lokacija na području mjesne zajednice Krtoli. Deset parkovskih klupa biće postavljeno na platoima – vidikovcima na različitim lokacijama u Đuraševićima i Radovićima – saopšteno je juče iz Luštice Development.

“Četiri klupe će biti postavljene ispred doma kulture “Krsto Đurišić”, a jedna na Rudinu u Đuraševićima, po jedna ispred crkve svetog Jovana i crkve svetog Ivana. Platforma na krivini Straišće na kojoj će biti postavljene dvije klupe, poslužiće i kao vidikovac i mjesto za fotografisanje. Jedna klupa u Radovićima će biti postavljena “pod kostilu”, odnosno na lokaciji gdje je nekada postojala stara košćela, dok će ova na Rudinu biti postavljena ispod starog drveta murve. Zahvaljujući razumijevanju Luštica Development mi ćemo uspjeti da na neki način obnovimo i označimo stara mjesta okupljanja mještana”, rekao je Ivan Starčević, predsjednik MZ Krtoli.

Podrška je realizovana iz budžeta prošlogodišnjeg Protokola o sponzorstvu kojim je kompanija obvezbijedila 150 hiljada eura za projekte na teritoriji opštine Tivat i šire, a od čega je 50,5 hiljada eura bilo usmjereno na projekte u Krtolima.

“Ovom podrškom nismo samo obezbijedili nabavku parkovskih klupa, već i ispunjenje želje mještana da budu obillježena stara mjesta okupljanja ljudi, mjesta savjetovanja, razgovora, mjesta na kojima se zapravo i odvijao život sela. Ispod košćele i murve su se donosile važne odluke, raspravljala ključna životna pitanja i rješavali svi problem naselja. Nadamo se da će ubuduće na ovim klupama biti donošene samo lijepe odluke”, istakla je Slavica Milić, izvršna marketing menadžerka Luštica Development.

Bonus video: