Dežura pet domova zdravlja za praznike

“Izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstvenim objektima Blok pet, Nova varoš i Konik, svih dana praznika od 7 do 21 sat"
1 komentar(a)
Dom zdravlja Podgorica, Foto: Boris Pejović
Dom zdravlja Podgorica, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 14.04.2017. 06:54h

Za vrijeme vaskršnjih praznika, danas, za vikend i u ponedjeljak, građanima će se pružati zdravstvena zaštita u Domu zdravlja Blok pet, Nova varoš, Konik, Tuzi i Zeta.

“Izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstvenim objektima Blok pet, Nova varoš i Konik, svih dana praznika od 7 do 21 sat. Izabrani doktori za djecu radiće u zdravstvenom objektu Nova varoš 24 sata dnevno. Tokom prazničnih dana, u zdravstvenim objektima Tuzi i Zeta zdravstvena zaštita pružaće se od 7 do 15 sati”, saopšteno je iz Doma zdravlja.

Centar za laboratorijsku dijagnostiku u Bloku pet, kako su naveli, radiće svih dana praznika od 7 do 21 sat.

“Jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu, tako da će se i tokom vaskršnjih praznika nalozi primati u zdravstvenim objektima Blok pet i Konik, u vremenu od 07 do 19 sati, dok će se terapija, po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana od 7 do 19 sati”, saopšteno je iz PR služe te institucije.

U dane praznika nisu predviđena planska isključenja električne energije, a u slučaju vanrednih okolnosti, kako je saopšteno iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) biće angažovane dodatne ekipe.

“Prekid napajanja i kvar za vrijeme praznika, građani Podgorice mogu prijaviti na brojeve telefona 020 633 979, 020 622 773, 067 240 018, navedeno je iz CEDIS-a. Za vrijeme vaskšnjih praznika u preduzeću Vodovod i kanalizacija, biće organizovano 24 časa dežurstvo tehničke službe i službe za hitne intervencije.

“Kvarove ili problem u vodosnabdijevanju potrošači mogu prijaviti na broj telefona 020-440-388”, saopšteno je iz tog preduzeća. Tržni centar „Delta City” danas će raditi skraćeno od deset do 18 časova, u subotu uobičajeno, a Vaskrs će biti neradan.

Bonus video: