Platio 1.000 eura da ne pišu prijavu?

Živković tvrdi da im je jedan sugrađanin ispričao da je, nakon što je prošle godine uhvaćen u krivolovu, postigao nagodbu sa čelnim ljudima „Manira“. Navodno dokaz da je novac uplaćen - uplatnicu, juče su poslali Ministarstvu poljoprivrede
63 pregleda 0 komentar(a)
ribolovac, Foto: Montenegrotravel
ribolovac, Foto: Montenegrotravel
Ažurirano: 13.04.2017. 19:41h

Iz Sportsko-ribolovnog kluba (SRK) “Tara i Morača“ optužili su juče nadležne iz Flaj fišing ribolovnog kluba (FFRK) “Maniro“ da su progledali kroz prste uhvaćenom krivolovcu, u zamjenu za donaciju od 1.000 eura.

Predsjednik Upravnog odbora (UO) SRK Momir Živković saopštio je juče da imaju dokaz i da taj događaj svjedoči o tome da FFRK uz zloupotrebe gazduje kolašinskim vodama.

Iz FFRK juče nijesu htjeli da komentarišu optužbe, ali su ocijenili da grupa krivolovaca pokušava da ih diskredituje, s obzirom na to da je u toku novi konkurs za gazdovanje vodama.

Živković tvrdi da im je jedan sugrađanin ispričao da je, nakon što je prošle godine uhvaćen u krivolovu, postigao nagodbu sa čelnim ljudima „Manira“. Navodno dokaz da je novac uplaćen - uplatnicu, juče su poslali Ministarstvu poljoprivrede.

“Sugrađanin M.M. je prošle godine uhvaćen u krivolovu u Morači. Nakon toga je pozvan na razgovor sa nekim od čelnika kluba ('Maniro') i ponuđena mu je da se nagodi. Tačnije, oni su mu rekli da neće pisati prijavu, ukoliko uplati kao donaciju klubu 1.500 eura. S obzirom na to da je slabog imovinskog stanja, uplatio je samo 1.000 eura, kako se i vidi iz uplatnice koju nam je donio”, kazao je Živković novinarima.

On tvrdi da je M.M. u to vrijeme „konkurisao za posao u jednom državnom organu, pa mu nije odgovarao sudski proces“.

Bonus video: