Turoperaterima iz Bahreina prijaju klima i cijene u Novom

okom razgovora sa predstavnicima lokalne Turističke organizacije, naveli su da su turisti iz Bahreina zainteresovani da odmor u Herceg Novom provedu u objektima visoke kategorije, koji pružaju usluge njihove nacionalne kuhinj
67 pregleda 0 komentar(a)
bahrein herceg novi, Foto: TO Herceg Novi
bahrein herceg novi, Foto: TO Herceg Novi
Ažurirano: 07.04.2017. 20:04h

Turoperatori i vlasnici privatnih turističkih agencija iz Bahreina - gosti Nacionalne turističke organizacija, posjetili su juče Herceg Novi i obišili Stari grad.

Tokom razgovora sa predstavnicima lokalne Turističke organizacije, naveli su da su turisti iz Bahreina zainteresovani da odmor u Herceg Novom provedu u objektima visoke kategorije, koji pružaju usluge njihove nacionalne kuhinje.

Izrazili su želju da tokom boravka obiđu Crnu Goru, a posebno ih interesuje šoping, jer kažu da su cijene, za njima interesantne proizvode, mnogo povoljnije nego u Bahreinu.

Klima u Herceg Novom i Boki je, kažu gosti, jedan od opredjeljujućih faktora za njihov boravak.

“Na sastanku sa turoperatorima i vlasnicima privatnih turističkih agencija iz Bahreina predstavljeni su svi programi i manifestacije koje su dio ponude Herceg Novog tokom cijele godine, a dogovoreno je i povezivanje sa našim hotelijerima i turističkim agencijama”, saopšteno je iz TO Herceg Novi.

Gosti iz Bahreina su istakli da bi turisti iz te zemlje dolazili u Herceg Novi u grupama od po 45 osoba i ostajali sedam dana. Ističu da je Crna Gora interesantna zbog sigurnosti i bezbjednosti, ali da bi izmjena viznog režima doprinjela većem broju gostiju.

Bonus video: