Da li želite da se Vaš glas čuje?

Talk Online Panel je platforma gdje njeni korisnici bivaju pozivani na učešće u raznoraznim anketama koje bi trebalo ispuniti. Tematika samih anketa je različita, od sporta, životnih navika i stila, do aktuelnih političkih, ekonomskih i socijalnih dešavanja
69 pregleda 0 komentar(a)
TalkOnline
TalkOnline
Ažurirano: 23.03.2017. 08:06h

Da li želite da se Vaš glas čuje i da za to budete nagrađeni? Talk Online Panel Vam ispunjava tu želju!

Registracijom u Talk Online Panel postajete dio aktivne grupe ljudi koja ima izraženo mišljenje o svemu, od društvenih i političkih stavova, do mišljenja o proizvodima i potrošačkim problemima. Na taj način, kao aktivni članovi zajednice, možete iznijeti svoj stav o nečemu i na taj način biti nagrađeni.

Talk Online Panel je platforma gdje njeni korisnici bivaju pozivani na učešće u raznoraznim anketama koje bi trebalo ispuniti. Tematika samih anketa je različita, od sporta, životnih navika i stila, do aktuelnih političkih, ekonomskih i socijalnih dešavanja. Od čega to zavisi? Mnoge marketinške i istraživačke agencije, mediji i druge kompanije žele da čuju Vaše mišljenje po pitanju mnogih tema i učine ga glasnijim u društvu.

Šta to Talk Online Panel čini posebnim? Jednostavno je, nudi ponešto za svakoga bez obzira na to kom polu, starosnoj grupi ili regionu pripadate. Mnoge ankete su dizajnirane tako da budu zanimiljive i adekvatne i za tinejdžere i penzionere. Na Vama je da izaberete anketu sa temom koja Vas interesuje i da iskreno iznesete svoje stavove.

Svako učešće u anketama se nagrađuje bodovima. Što je vremenski duža anketa, to za Vas znači više bodova. Sakupljanjem bodova ostvarujete mogućnost da dobijete neku od nagrada iz Talk ponude. Na Vam je da odlučite da li će to biti vrijednosni vaučer ili donacija humanitarnoj organizaciji.

Izdvojite minut Vašeg vremena, posjetite i registrujte se na Talk Online Panel. Budite nagrađeni za Vaše mišljenje i širite dalje online zajednicu kako bi Vaš glas bio jači.