Igalo: "Teuta i ratnici" ubjedljivo odnjela pobjedu na maskebalu

“Publika je animirana i osvojena raskošnim i bogatim, detaljno urađenim kostimima, originalnim performansom i vanserijskom energijom 24 člana koji su dostojanstveno predstavili masku koja se simbolično vezuje za naš grad.”- saoišteno je iz tig nevladinog udruženja
85 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 19.02.2017. 15:59h

NVU Maškarada iz Tivta je i na drugom nastupu sa svojom prvom kolektivnom maskom „Teuta i ratnici“ osvojila prvu nagradu, na velikom završnom maskenbalu u Instiutu dr Simo Milošević u Igalu u sklopu 48. Praznika mimoze.

Maškarada je trijumfovala superiorno sa duplo više osvojenih glasova publike u odnosu na drugoplasiranu masku.

“Publika je animirana i osvojena raskošnim i bogatim, detaljno urađenim kostimima, originalnim performansom i vanserijskom energijom 24 člana koji su dostojanstveno predstavili masku koja se simbolično vezuje za naš grad.”- saoišteno je iz tig nevladinog udruženja.

Maska “Teuta i ratnici” je izrađena zahvaljući sredstvima Opštine Tivat dobijenim na konkursu za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama, kao i entuzijazmu i znanju vrlo motivisanih i predanih članova udruženj Maškarada koji se angažuju za što bolji uspjeh u svakoj aktivnosti.

Maškaradi nakon nastupa na karnevalu u Herceg-Novom, predstoji učešće na međunarodnom karnevalu u Strumici u Makedoniji, jednom od najpoznatijih i najposjećenijih u Evropi.

Galerija

Bonus video: