Herceg Novi: Politički motivisana inicijativa o smjeni Izvršnog odbora Turističke organizacije

“To pokazuje da inicijativa nije sastavljena u skladu sa Statutom pa se po njoj nije moglo postupati, odnodno predsjednik Opštine je morao inicijativu prije sazivanja sjednice vratiti na uređenje”, kazao je Čolović
96 pregleda 0 komentar(a)
TO Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
TO Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 17.02.2017. 14:55h

“Inicijativa o razrješenju članova Izvršnog odbora (IO) TO Herceg Novi je neutemeljena i politički motivisana i pokušaj je rušenja njenog kredibiliteta”, ocijenio je danas predsjednik IO TO Goran Čolović .

Čolović je kazao da se u inicijativi nijednom riječju ne pominje koji je to član Zakona ili Statuta IO TO prekršio, niti se navodi odluka Skupštine ili IO koju Izvršni odbor nije sproveo.

“To pokazuje da inicijativa nije sastavljena u skladu sa Statutom pa se po njoj nije moglo postupati, odnodno predsjednik Opštine je morao inicijativu prije sazivanja sjednice vratiti na uređenje”, kazao je Čolović.

“Podnosioci inicijative isti su oni članovi Skupštine LTO i članovi svih drugih tijela organizacije- Izvršnog odbora i Nadzornog odnbora, koji su jednoglasno, bez primjedbi ili dodatnih predloga i sa pohvalama na rad LTO usvojili izvještaje i dokumente finansijskog i programskog poslovanja LTO za 2015. 2016. i 2017.godinu, na svim održanim sjednicama kao i na četvrtoj sjednici Skupštine LTO održane 14. decembra 2016.godine”, kazao je Čolović.

Bonus video: