Uspješna akcija spašavanja u Baru

Akcija je završena poslije skoro pet sati transportom bolesnika do Virpazara, gdje ga je preuzelo vozilo Hitne medicinske pomoći i transportovalo do Opšte bolnice u Baru
1 komentar(a)
barska Bolnica, Foto: Radomir Petrić
barska Bolnica, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 18.01.2017. 18:06h

U višesatnoj akciji Direktorata za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) danas je transportovan bolesnik iz sela Lukići u Opštini Bar do barske bolnice.

Nakon što je slučaj prijavljen Operativno-komunikacionom centru 112, zbog nepristupačnosti terena i neprohodnosti puta, kako navode iz MUP-a, bilo je neophodno angažovati adekvatnu službu koja raspolaže odgovarajućom opremom.

“Sagledavši raspoložive kapacitete sistema zaštite i spašavanja i druge raspoložive resurse u opštini Bar i poslije detaljne analize, službenici Direktorata za vanredne situacije su zbog najbolje opremljenosti za ovu priliku angažovali vozilo Crnogorskog elektroprenosnog sistema”, navodi se u saopštenju.

Akcija je završena poslije skoro pet sati transportom bolesnika do Virpazara, gdje ga je preuzelo vozilo Hitne medicinske pomoći i transportovalo do Opšte bolnice u Baru.

Bonus video: