Adriatic properties: Ne dugujemo ni cent za vodu

"Adriatic properties izmiruje sve račune za vodu redovno i jedni smo od najurednijih platiša Vodovoda Budva", saopštili su iz ove kompanije
470 pregleda 2 komentar(a)
Dug od 66,85 hiljada sudski osporen: Vodovod Budva, Foto: Vuk Lajović
Dug od 66,85 hiljada sudski osporen: Vodovod Budva, Foto: Vuk Lajović

Kompanija Adriatic properties, u vlasništvu biznismena Petrosa Statisa saopštila je da redovno plaća račune za utrošenu vodu i da ne priznaje dug iz evidencije Vodovoda u Budvi.

Oni su reagovali povodom teksta objavljenom u ND "Vijesti" pod nazivom “Dug za potrošenu vodu u Budvi 7,7 miliona” “Vijestima” su iz Vodovoda saopštena imena najvećih dužnika, među kojima je i Adriatic properties sa dugom od 66.852,59, koji ta firma sudski osporava.

"Radi preciznog jasnog informisanja javnosti želimo da iznesemo našu stranu priče. U tekstu se navodi da je kompanija Statisa među najvećim dužnicima Vodovoda, što se apsolutno ne slaže sa činjeničnim stanjem. Informacija da je dug koji se navodi u tekstu pod sporom iznesena je tek na kraju teksta, dok je u podnaslovu stavljena bez potpunog konteksta. Potpunu inforomaciju i našu stranu priče koja je neophodna da bi javnost bila informisana tačno niko od vaših novinara nije tražio od kompanije Adriatic properties, te vam je ovim putem dostavljamo. Adriatic properties izmiruje sve račune za vodu redovno i jedni smo od najurednijih platiša Vodovoda Budva. Pomenuti dug je pod sporom na sudu i odnosi se na račun za jedan mjesec iz 2011. godine kada je fakturisano preko 80.000 eura, što je skoro ravno našoj godišnjoj potrošnji, a problem je proistekao zbog nepravilnosti vodomjera. Adriatic properties je prošle godine Vodovodu platio račune za vodu u iznosu od 93.000 eura i to uredno i bez zakašnjenja. Naš advokatski tim je uvjeren da će spor iz 2011. godine dobiti, jer navedeni dug nije stvaran, niti napravljen greškom Adriatic propertiesa“, saopštili su iz ove kompanije.

Bonus video: