Počinje prednovogodišnja fešta u Igalu

Za sve učesnike i posjetioce pripremljene su besplatne novogodišnje delicije: priganice, roštule, sitni kolači, riblja pašteta, pržene lignje, kuvane kobasice i nezaobilazno kuvano vino
71 pregleda 0 komentar(a)
Obala želja
Obala želja
Ažurirano: 27.12.2016. 14:36h

U saradnji sa mjesnom zajednicom Igalo i Turističkom organizacijom Herceg Novi i ugostiteljima Igala danas od 16 sati počinje prednovogodišnja fešta pod nazivom Obala želja.

U programu će učestvovati klapa Stari kapetan, grupa Boka bend, plesači na štulama iz Novog sada, a plesni klub Diano organizje dječiji novogodišnji party sa glumicom Draganom Vlaović. Najmlađe će obradovati Djeda Mraz i Mrazica koji će podijeliti 250 besplatnih novogodišnjih poklona.

Od Omladinskog parka do bivšeg hotela Tamaris, gdje će se odvijati program, za sve učesnike i posjetioce pripremljene su besplatne novogodišnje delicije: priganice, roštule, sitni kolači, riblja pašteta, pržene lignje, kuvane kobasice i nezaobilazno kuvano vino.

Za kvalitet će se pobrinuti Jokina kužina, Jejina slatkakužina, pekara Tajna", hotel Palmon bey i kafe Al posto giusto i drugi mnogobrojni sponzori.

Bonus video: