AMSCG: Putevi uglavnom suvi

Saobraćaj na putu Rožaje - Špiljani će zbog rekonstrukcije za sva vozila biti obustavljen od devet do 15 sati

4868 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

U Crnoj Gori jutros se saobraća po uglavnom suvim putevima, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG) i upozorili da su na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući sitniji odroni.

Iz AMSCG su kazali da je saobraćaj na putu Đurđevića Tara-Mojkovac, u mjestu Sokolovina, zbog sanacije obustavljen za sva vozila. Na dionici Poda – Berane magistralnog puta M-2, od osam do 11 i od 14 do 17 sati, odborena je totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila..

Saobraćaj na putu Rožaje - Špiljani će zbog rekonstrukcije za sva vozila biti obustavljen od devet do 15 sati.

Na magistralnom putu Nikšić-Vilusi, na dionici Nikšić-Kuside, saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od devet do 11 i od 14 do 16 sati.

Na magistralnom putu M-3 dionica Jasenovo Polje – Nikšić, u okviru rekonstrukcije magistralnog puta Plužine - Nikšić – Danilovgrad, saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od devet do 11 i od 14 do 16 sati.

Zbog miniranja u okviru izgradnje puta Čekanje-Čevo, na dionici regionalnog puta R-17 Čekanje-Resna, saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od osam do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Bijelo Polje-Barski Most, granični prelaz Dobrakovo, saobraćaj je na mjestima radova promijenjen sa dvosmjernog na naizmjenični.

Na magistralnom putu M-2, dionica Lepenac-Ribarevina-Poda-Berane, na lokalitetima Ribarevina-Poda i Poda-Berane, saobraćaj je zbog rekonstrukcije preusmjeren sa dvosmjernog na jednosmjerni i povremeno se obustavlja najduže do 30 minuta.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta Cetinje-Njeguši promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na tom putu, od supermarketa Voli do Bajićke crkve, saobraćaj je obustavljen za sva vozila od devet do 11 i od 13 do 15 sati.

Zbog radova na održavanju autoputa zatvorena je traka za spora vozila neposredno prije mosta Moračica iz pravca Mateševa prema Podgorici.

Saobraćaj na putu Šavnik - Kruševice zbog radova je promijenjen sa dvosmjernog na naizmjenični, od osam do 11 sati i od 12 do 15 sati.

Na magistralnim putevima M-1 dionica Herceg Novi-Kotor, M-1 dionica Bar-Ulcinj i M-10 dionica Cetinje-Budva saobraćaj je zbog asfaltiranja promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 19 sati.

Na magistralnom putu Nikšić-Vilusi I faza, lokalitet Vukov most, zbog radova je promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na magistralnom putu Lipci-Kotor, u mjestu Dobrota, zbog adaptacije trotoara saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestu radova.

Zbog održavanja tunela Sozina i Raš, od 22 do šest sati vozila će saobraćati naizmjenično.

Vozila će naizmjenično saobraćati i na putu Lepetani – Tivat, na mjestima radova.

Zbog asfaltiranja je, od sedam do 19 sati, promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na naizmjenični na magistralnom putu M-5 dionica Berane-Rožaje i na regionalnim putevima R-2 Berane-Andrijevica-Plav-Gusinje-Grnčar, R-5 Rožaje-Kula-Stupica i R-6 Most Zeleni-Vuča.

Na magistralnom putu M-3 Danilovgrad-Podgorica, na lokalitetu kružni tok Komanski most, promijenjen je režim saobraćaja preusmjerenjem sa dvije saobraćajne trake na jednu lijevu u intervalu od sedam do 18 sati.

Na magistralnom putu M-2 dionica Golubovci (obilaznica)–Podgorica 1, od raskrsnice Zelenika do kružnog toka Voli, zbog asfaltiranja saobraćaj je obustavljen u jednoj kolovoznoj traci bulevara, a obavlja se dvosmjerno drugom kolovoznom trakom.

Zbog izgradnje bulevara Vilija Branta na magistralnom putu M-2, dionica Podgorica-Bioče, saobraća se dvosmjerno uz postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Promijenjen je režim saobraćaja i od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta.

Zbog snimanja dugometražnog igranog filma Vidra na magistralnim i regionalnim putevima može dolaziti do kraćih obustava ne dužih od 15 minuta.

Bonus video: