Crna Gora dobila svoju Barbaru: "Malobrojni protest u organizaciji opozicije, medija i NVO"

Sudeći prema izvještaju Nove M, sinoćnjem skupu u Podgorici prisustvovalo svega 2.000 ljudi
23722 pregleda 104 komentar(a)

Sinoćnjem građanskom protestu u Podgorici, na kojem je, prema procjenama organizatora, bilo 10.000 građana, prisustvovalo je zapravo 2.000 ljudi - ako je suditi prema centralnom dnevniku televizije Nova M.

Sudeći prema izvještaju, sinoćnji skup nisu organizovali građani, kako se to želi predstaviti javnosti, već opozicija, "proopozicioni mediji" i "proopozicione nevladine organizacije".

"Malobrojnost protesta u organizaciji opozicije, proopozicionih medija i proopozicionih NVO, od sinoć pokazao je koliko je slaba ta organizacija, kažu sagovornici Nove M", kazala je voditeljka, dodajući da se radi o "ne baš brojnom skupu".

Činjenica da su građanski protest podržali i predstavnici opozicije, "koji su se do juče međusobno vrijeđali i optuživali", sagovornici Nove M, kako se navodi, smatraju da "dovoljno govori o njihovoj političkoj nedosljednosti."

Korisnici društvenih mreža su, nakon emitovanja dnevnika, ocijenili da je Crna Gora "dobila svoju Barbaru", aludirajući na izvještaj reporterke Studija B, Barbare Životić, sa jednog od protesta u Beogradu, koji je za kratko vrijeme postao hit na internetu.

Bonus video: