Fotoreporteru "Vijesti" Luki Zekoviću uručene 2 nagrade

Ljubo Karanikić uručio je nagrađenim fotografima autentične suvenire od maslinovog drveta koje je sam napravio i zaželio im puno uspjeha u daljem radu.
0 komentar(a)
Ažurirano: 08.04.2011. 18:50h

Na prigodnoj svečanosti u konobi „Spilja“ u Starom Baru Mediteranski cenar fotografije (MCF) uručio je priznanja laureatima X “Mont Press Photo” konkursa za najbolju crnogorsku novinsku fotografiju.

Predsjednik MCF Anto Baković podsjetio je da su na konkurs pristigla djela 21 novinskog fotografa i fotoreportera koji rade za domaće štampane medije, a koja su snimljena na području Crne Gore u 2010. i objavljena ili ponuđena za objavu.

"Svoje radove poslali su skoro svi pripadnici naše branše, kvalitet radova bio je izuzetno visok i ovo je u svakom smislu najuspješniji Mont press photo od osnivanja do sada", ocijenio je Baković i najavio da ovim činom faktički već raspisan konkurs za 2011. godinu.

Član žirija Ćazim Petović, urednik fotografije NBN, uručio je znamenja fotoreporteru “Vijesti” Luki Zekoviću, glavnom laureatu “Mont press photo 2008” prije nekoliko godina, koji je ove godine dobio nagradu u dvije kategorije- slobodnoj i u kategoriji vijesti.

Ljubo Karanikić, vlasnik “Spilje”, uručio je nagrađenim fotografima autentične suvenire od maslinovog drveta koje je sam napravio i zaželio im puno uspjeha u daljem radu.

Petović je uručio priznanje i Saši Matiću, fotoreporteru sportskog lista “Arena” koji je pobijedio u kategoriji sport. Glavni pobjednik konkursa- fotoreporter “Pobjede” Nenad Mandić, dobio je plaketu od generalnog pokrovitelja Mont press photo kapetana Ljuba Kočovića, direktora pomorske kompanije “Nimont”.

Ljubo Karanikić, vlasnik “Spilje”, uručio je nagrađenim fotografima autentične suvenire od maslinovog drveta koje je sam napravio i zaželio im puno uspjeha u daljem radu. Osim plakete, Mandiću je uručena i novčana nagrada od 300 eura, dok su Zeković i Matić nagrađeni plaketama i sa po 100 eura.

Galerija

Bonus video: