Građani će preko Fejsbuka moći da postavljaju pitanja gradonačelniku Podgorice

"Prva pitanja građani će moći da postave trećeg, a odgovore će dobiti sedmog februara u petak", kazala je Međedović na pres konferenciji povodom uvođenja novih servisa
1887 pregleda 2 komentar(a)
Sa pres konferencije, Foto: Boris Pejović
Sa pres konferencije, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 28.01.2020. 13:11h

Šefica Biroa za odnose sa medijima Glavnog grada Ivona Međedović najavila je da će građani od idućeg ponedjeljka moći preko njihove Fejsbuk stranice da postavljaju pitanja gradonačelniku Podgorice Ivanu Vukoviću.

Ona je pojasnila da će građani odgovore na pitanja od gradonačelnika dobiti krajem sedmice.

"Prva pitanja građani će moći da postave trećeg, a odgovore će dobiti sedmog februara u petak", kazala je Međedović na pres konferenciji povodom uvođenja novih servisa.

Direktor Centra za informacioni sistem Džemal Lekić je kazao da prateći digitalizaciju Glavni grad je pokrenuo mobilnu aplikaciju "Moja Podgorica", u sklopu koje će građani između ostalog pratiti status njihovog predmeta.

"Status predmeta može se pratiti preko portala Moj predmet, mobilne aplikacije Moja Podgorica, SMS-a i e-mail-a", kazao je Lekić.

Preko aplikacije će moći da se prati i kvalitet vazduha u Podgorici na više lokacija, kupi ili rezerviše karta za Gradsko pozorište, pregledaju slobodna radna mjesta za Podgoricu kod Zavoda za zapošljavanje.

Bonus video: