Herceg Novi: Počeli sa postavljanjem novogodišnje dekoracije

Lokalna uprava poziva gradske privrednike da se uključe u dekorisanje grada
74 pregleda 2 komentar(a)
novogodišnja dekoracija, Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
novogodišnja dekoracija, Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 17.11.2017. 13:49h

Radnici preduzeća „Komunalno stambeno“ danas su počeli sa postavljanjem novogodišnje dekoracije na ulicama Herceg Novog. Prvi ukrasni elementi postavljeni su u Njegoševoj i Ulici Mića Vavića, od Tople ka centru grada.

“Pregledana je i sređena prošlogodišnja dekorativna rasvjeta, a u saradnji sa Sekretarijatom za komunalne djelatnosti i ekologiju dogovoren je raspored postavljanja, što će biti izvedeno tokom narednih dana”, saopšteno je iz lokalne uprave.

Lokalna uprava poziva gradske privrednike da se uključe u dekorisanje grada, uređenjem sopstvenih poslovnih prostora i objekata ili donacijama za ukrašavanje novskih ulica. Ističu pozitivan primjer kompanija „Imperio Holdings Limited“, koja je donirala sredstva za uličnu dekoraciju, i preduzeće „Zožeta“ koje će donirati prirodnu jelku za Trg Nikole Đurkovića.

Iz lokalne uprave ističu da će osebna pažnja biti posvećena uređenju parka „Boke“, kako u cilju što bogatijeg dekorisanja, tako i radi ukupnog uređenja parka u kojem će se tokom četiri dana održati program dočeka Nove godine, u organizaciji Opštine i Turističke organizacije Herceg Novi. Nastupiće Vlado Georgiev, Dragoljub Đuričić i Van Gog.

Bonus video: