I sjutra isključenja

0 komentar(a)
Ažurirano: 15.02.2015. 19:42h

Djelovi Podgorice, Cetinja i Kotora sjutra će nekoliko sati biti bez struje, zbog radova na mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede.

U Podgorici od devet do 15 sati struju neće imati dio Donje Gorice iza Namos-a, zbog radova u trafostanici Donja Gorica 7.

Od devet do 12 sati bez napajanja električnom energijom ostaće dio Mahale na obali Cijevne, zbog radova u trfaos reonu trafostanice Obala Cijevne.

Struju od devet do 14 sati neće imati potrošači u ulici Andrije Paltašića broj 110, zbog radova u trafostanici Stari Aerodrom 8.

Dio potrošača iz ulica Dostieja Obradovića, Cara Lazara, Kraljevačke, Cvjetne , Aerodromske kao i Dom zdravlja na Starom Aerodromu bez struje će biti od 11 do 12 sati, zbog radova u trafostanici Stari Aerodrom 2.

Na Cetinju od deset do 15 sati struju neće imati naselja Bajice, Dubovik, Petrov Do i Milijevići, kao i vodovodno postrojenje »Sandin Vrh«.

U Kotoru pd 12 d 15 sati, zbog radova na niskonaponskoj mreži, bez napajanja električnom energijom ostaće područje Pelužice od SUP-a do magacina Muo, a od 12 do 15 satistruju neće imati područje od magacina Muo do početka naselja Muo.

Zbog ispitivanju uzemljenja u trafostanici grbalj, od deset do 14 sati bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači u naseljima Dub, Nalježići, Mirac, Koložun i Čavori.

Bonus video: