Na Vučju danas kiša, ostala skijališta u funkciji

Na skijalištu Kolašin 1450 je potpuno oblačno, bez padavina. Temperatura je od sedam stepeni u podnožju do šest stepeni na vrhu staze
0 komentar(a)
Ski centar Vučje, Foto: Ski centar Vučje
Ski centar Vučje, Foto: Ski centar Vučje
Ažurirano: 24.03.2015. 10:24h

Skijališta Kolašin 1450, Savin kuk, Javorovača i Lokve danas su u funkciji, dok na Vučju pada kiša pa se još ne zna da li će raditi, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTO).

Na skijalištu Kolašin 1450 je potpuno oblačno, bez padavina. Temperatura je od sedam stepeni u podnožju do šest stepeni na vrhu staze.

Od ski liftova rade ski lift Jezerine, baby ski lift i šestosjed Vilina voda. Visina snijega u podnožju je 120 centimetara.

Na Savinom kuku je sitna kiša, temperatura iznosi tri stepena. Visina sniježnog pokrivača iznosi oko 150 centimetara u podnožju, staze su sređene, a put do skijališta je prohodan.

Na skijalištu Javorovača je potpuno oblačno, bez padavina. Temperatura je tri stepena, staze su sređene i odštampane, svi liftovi su u funkciji, a visina snijega iznosi oko 120 centimetara.

Oblačno i bez padavina je i na Lokvama. Temperatura izosi minus jedan stepen, dok je visina sniježnog pokrivača oko 80 centimetara u podnožju.

Bonus video: