Neadekvatno odlaganje otpada problem svih mjesnih zajednica u Baru

Raičević je istakao da će lokalna uprava “sistemski rješavati sve prezentovane probleme”, te da će do kraja godine “biti završeni radovi na asfaltiranju ulica u svim MZ”
75 pregleda 1 komentar(a)
Sastanak MZ Bar, Foto: Opština Bar
Sastanak MZ Bar, Foto: Opština Bar
Ažurirano: 28.08.2018. 16:55h

Neadekvatno odlaganje i deponovanje građevinskog i kabastog otpada osnovni je zajednički problem svih barskih mjesnih zajednica (MZ), ocijenjeno je danas na sastanku predsjednika Opštine Bar Dušana Raičevića sa predsjednicima 12 barskih MZ.

Iz Raičevićevog kabineta je saopšteno da je cilj susreta bio upoznavanje sa svim problemima na područjima ovih MZ koje je u narednom periodu neophodno riješiti. Prema istim navodima, Raičević je istakao da će lokalna uprava “sistemski rješavati sve prezentovane probleme”, te da će do kraja godine “biti završeni radovi na asfaltiranju ulica u svim MZ”.

"Zadovoljan sam što sam danas bio u mogućnosti da razgovara sa predstavnicima svih MZ jer je ovo najbolja prilika da se upoznam sa realizovanim aktivnostima i onima koje treba realizovati, kako bi svi građani osjetili benefite. Sastanak je bio odlična priliku da kroz neposredan razgovor unaprijedimo saradnju Opštine i svih jedinica mjesnih organizacija", kazao je pored ostalog predsjednik Opštine Bar.

Predstavnici svih 12 MZ su sa Raičevićem zajednički konstatovali da je u prethodnom periodu realizovano nekoliko značajnih investicija – “izgradnja hidrotehničkih instalacija i novih saobraćajnica, uređenja trotoara u užem gradskom jezgru i drugih projekata od opšteg značaja”.

Bonus video: