"Njihov osmjeh vrijedi više": Donatorsko veče studenata u Podgorici

Iz Saveza studenata kazali su da će „Dan bez telefona i društvenih mreža“ biti posvećen posjeti i druženju studenata, učenika i učesnika programa sa štićenicima
170 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 14.04.2016. 20:01h

Savez studenata Ekonomskog fakulteta 23. aprila organizovaće „Dan bez telefona i društvenih mreža“ za štićenike Dječjeg doma "Mladost" u Bijeloj.

Studenti su na Ekonomskom fakultetu, organizovali donatorsko veče u okviru humanitarne akcije „Njihov osmijeh vrijedi više“, koja se održava dvanaestu godinu zaredom.

Iz Saveza studenata kazali su da će „Dan bez telefona i društvenih mreža“ biti posvećen posjeti i druženju studenata, učenika i učesnika programa sa štićenicima.

"23. april provodimo pod ovim sloganom, jer smo svjedoci da nas internet i sve vrste društvenih komunikacija udaljavaju jedne od drugih i zaboravljamo na prave vrijednosti", kazala je Slađana Ivanović, članica najveće omladinske humanitarne organizacije "Njihov osmijeh vrijedi više".

Ona je istakla da je razlog organizovanja donatorske večeri, koja se održava po prvi put od pokretanja ove humanitarne akcuje, prilika da u akciji učestvuju svi, a ne samo studenti. U tom cilju, dodaje. je napravljen i sajt Nacionalni osmjeh, na kojem svi zainteresovani mogu da se uključe u akciju.

"23.aprila organizovaćemo hepening, na kojem će učestvovati mnoge javne ličnosti iz svijeta muzike i glume, a tu će biti i animatori za djecu", najavila je Ivanovićeva.

Štićenici u Bijeloj će, kao i prethodne godine, dobiti po poklon paket.

Veče su za brojne donatore i predstavnike privatnih kompanija, uljepšali učenici Muzičke škole "Andre Navara", bend "Pluton", Ksenija Vujošević, kao i plesači plesne škole "Sonrisa".

Galerija

Bonus video: