NVO "Ruka šapi" udomila šest mačića i tri kučeta

Svi zainteresovani imali su priliku da udome ili donesu na udomljavanje životinje, kao i da njihove ljubimce besplatno pregleda veterinar iz ordinacije „Mont Vet“
158 pregleda 2 komentar(a)
nvo Ruka šapi, Foto: IDEA
nvo Ruka šapi, Foto: IDEA
Ažurirano: 17.10.2017. 19:46h

U akciji udomljavanja životinja, organizovanoj ispred prodavnice Idea na Tuškom putu, udomljeno je šest mačića i tri kučeta.

"Novi dom dobilo je šest mačića, jedno kuče iz azila i dva iz NVO 'Ruka šapi', koja je učestvovala u organizaciji događaja. Akcija je izazvala veliko interesovanje i okupila je oko 100 ljubitelja životinja”, saopštili su organizatori.

Naveli su da se nadaju da će takvih manifestacija biti više i da će se svijest građana mijenjati tako da počnu da prepoznaju ljepotu i jedinstvenost, koje imaju mješanci.

Svi zainteresovani imali su priliku da udome ili donesu na udomljavanje životinje, kao i da njihove ljubimce besplatno pregleda veterinar iz ordinacije „Mont Vet“, koji će besplatno vakcinisati i udomljene životinje.

"Drago nam je da je Idea došla na ovu ideju i da će dati dobar primjer drugim kompanijama, koje mogu da podstaknu udomljavanje nezbrinuti životinja“, poručili su iz NVO „Ruka šapi“.

Bonus video: