Perović: Klica i ostali bacili rukavicu u lice građanima - Vijesti.me
"BAHATO PONAŠANJE PARTIJSKIH KADROVA"

Perović: Klica i ostali bacili rukavicu u lice građanima

Prović je pitao Klicu zbog čega se nijednom nije oglasio zbog uništavanja Tare...

Perović
Perović (Foto: Savo Prelević)

Direktor Nacionalnih parkova Crne Gore Elvir Klica i ostali funkcioneri ustanova odgovorni za izraženi ekokriminal u zaštićenim prostorima morali bi razmišljati o stambenom rješenju u ustanovi koja je okružena betonskim zidovima i žicom, poručio je Aleksandar Perović iz novoformirane Koalicije održivog razvoja. 

Klica: Zaslužio sam, u Podgorici nemam ništa  >>> 

Perović je ocijenio da su Klica i ostali partijski funkcioneri "neprimjereno bahatim ponašanjem bacili rukavicu u lice građanima Crne Gore". 

Klica je "Vijestima" kazao da je "sigurno zasluzio da dobije stan u Podgorici", pojasnivši da je preduzeće od kako on njime rukovodi uvećalo prihode sa 2.4 na 3.5 miliona i da je broj posjetioca nacionalnim parkovima udvostručen u tom periodu

"Neprimjereno bahatim ponašanje partijskih kadrova, poput na rezultatima neutemeljenog hvalisanja direktora NPCG Elvira Klice, bačena je rukavica u lice građanima Crne Gore. Neshvatljivo je da do ovako visokih pozicija u društvu dođu partijski kadrovi koji nemaju ni osnovnu polizičku kulturu, da ne govorimo o profesionalnim i etičkim standardima, koji bi trebalo da se podrazumijevaju za ovakve polożaje. Vjerujem da bi funkcioneri koji imaju 'zasluge' za katastrofalno stanje nacionalnih parkova, gdje vlada ekokriminal, morali biti svjesni da u budućnosti koja neminovno dolazi, trebaju razmišljati i o stambenom rješenju po principu 'stan na više dana/mjeseci/godina' u ustanovama koje nijesu okrużene netaknutom prirodom, već betonskim zidovima i žicom", rekao je Perović.

Pitao je Klicu zbog čega se nijednom nije oglasio zbog uništavanja Tare i u ime KOR-a pozvao ga da zbog stanja u nacionalnim parkovima i neopravdanog bogaćenja o trošku građana podnese ostavku.


Vidi sve komentare