Potpisan protokol o saradnji Herceg Novog i Beograda

Protokolom se potvrđuje spremnost za nastavak saradnje u uzajamnoj prezentaciji turističke ponude jednog i drugog grada, te razmjeni informacija u cilju unaprijeđenja usluga, reciprocitetno predstavjanje festivala i manifestacija, kao i marketinška saradnja
87 pregleda 1 komentar(a)
klapa Castel Nuovo Beograd, Foto: TO Herceg Novi
klapa Castel Nuovo Beograd, Foto: TO Herceg Novi
Ažurirano: 20.05.2018. 08:41h

Protokol o saradnji između Herceg Novog i Beograda potpislai su direktori Turističkih organizacija Beograda i Herceg Novog, Miodrag Popović i Pavle Obradović u glavnom gradu Srbije.

U Bibilioteci grada Beograda, u Rimskoj dvorani, potpisivanju su prisustvovali predsjednik i potpredsjednik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić i Miloš Konjević, kao i zamjenik direktora TO Beograda Slobodan Unković i odbornici hercegnovske skupštine.

Protokolom se potvrđuje spremnost za nastavak saradnje u uzajamnoj prezentaciji turističke ponude jednog i drugog grada, te razmjeni informacija u cilju unaprijeđenja usluga, reciprocitetno predstavjanje festivala i manifestacija, kao i marketinška saradnja.

Ispred Biblioteke bio je postavljen pult TO Herceg Novi na kojem se dijelio propagandni materijal, kao i gastronomske delicije - suve smokve i roštule, a sve uz nastup klape Castel Nuovo.

"Nakon potpisivanja sporazuma uslijedio je defile mažoretki i Gradske muzike. Dah Herceg Novog koji je povorka pronijela Knez Mihailovom ulicom nije uspio da poremeti ni jaki pljusak, pa je cijeli nastup ispraćen pozitivnim rekacijama velikog broja prisutnih Beograđana", saopšteno je iz TO Herceg Novi.

Dvodnevna manifestacija Dani Herceg Novog u Beogradu nastavljena je prezentacijom Herceg Novog u Skadarliji na terasi ispred Kuće Đura Jakšića, a u ponedjeljak tokom dana će mažoretke, Gradska muzika i klapa Castel nuovo nastupati na šetalištu uz Savu ispred poznatog kompleksa Beton hala.

Bonus video: