Proizvođači električne energije iz malih hidroelektrana donirali 401.593 eura

"Novac koji doniramo je namijenjen za nabavku medicinske opreme za koju Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti odluči da je u datom trenutku od najveće važnosti za očuvanje zdravlja crnogorskih građana"
18188 pregleda 32 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock

Proizvođači električne energije iz malih hidroelektrana su Nacionalnom koorinacionom tijelu za zarazne bolesti donirali 401.593 eura.

Naime, odlučili su da kompletan prihod od 401.593 eura, ostvaren u prethodnom mjesecu doniraju Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti .

U zajedničkoj donaciji su učestvovale kompanije: Hidroenergija Montenegro iz Berana sa 186.600 Eura, Kronor iz Podgorice sa 90.403 Eura, Hydro Bistrica iz Podgorice sa 41.300 Eura, Igma Energy iz Andrijevice sa 32.117 Eura, Synergy iz Podgorice sa 30.000 Eura, Nord Energy iz Andrijevice sa 18.673 Eura i Simes inženjering iz Podgorice sa 2.500 eura.

"Novac koji doniramo je namijenjen za nabavku medicinske opreme za koju Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti odluči da je u datom trenutku od najveće važnosti za očuvanje zdravlja crnogorskih građana. Ovim putem pozivamo i ostale kolege iz privatnog sektora da u skladu sa svojim mogućnostima uzmu učešće u pomoći onima koji će u narednom periodu voditi najvažniju bitku za sve nas", navodi se u zajedničkom saopštenju proizvođači električne energije iz malih hidroelektrana.

Bonus video: