Regent predstavio ponudu povodom velikog ruskog praznika

Gosti iz Rusije su imali priliku da se bliže upoznaju i sa vansezonskom ponudom Porto Montenegra, od mogućnosti organizovanja časova jedrenja i drugih opcija team buildinga tokom jeseni i proljeća, preko čarter beneficija koje Crna Gora kao destinacija nudi, do zanimljivih šoping i gastro iskustava najveće marine Jadrana
1 komentar(a)
Regent, Foto: Regent Porto Montenegro
Regent, Foto: Regent Porto Montenegro
Ažurirano: 29.10.2015. 11:42h

Menadžment Regent Porto Montenegra predstavio je u Moskvi turističkim poslenicima specijalne hotelske i ponude vansezonskih sadržaja.

Na promociji Regenta okupio se veliki broj predstavnika partnerskih kompanija, tur operatora i turističkih agencija, koje već godinama rade na promovisanju crnogorske turističke ponude u Rusiji.

„Intenzivna obostrana saradnja od presudnog je značaja, kada je u pitanju promocija ponude Regent hotela i uopšte promocija crnogorske turističke ponude na ruskom tržištu. Iskoristili smo ovu priliku da našim saradnicima i javnosti predstavimo neke od aktuelnih ponuda: Regentove specijalne Novogodišnje pakete, doček Nove Godine kao i posebno osmišljenu ponudu početkom novembra, a povodom velikog ruskog praznika, Dana narodnog jedinstva“, rekli su iz menadžmenta hotela.

Gosti iz Rusije su, kako se dodaje, imali priliku da se bliže upoznaju i sa vansezonskom ponudom čitavog tivatskog nautičkog naselja Porto Montenegro, od mogućnosti organizovanja časova jedrenja i drugih opcija team buildinga tokom jeseni i proljeća, preko čarter beneficija koje Crna Gora kao destinacija nudi, do zanimljivih šoping i gastro iskustava najveće marine Jadrana.

Zvanični koktel i prezentacija organizovani su drugi put za redom, a predstavljaju idealnu priliku za predstavnike hotela Regent Porto Montenegro i za turističke poslenike iz glavnog grada Rusije, da razmjene informacije i usklade planove i strategije za predstojeću turističku sezonu.

Bonus video: