URA: Eraković je juče rekao da će se u apotekama Montefarma naći maske iz donacija

"Eraković je odgovarajući na novinarska pitanja kazao da će se od danas u Montefarmovim apotekama širom Crne Gore naći maske koje je država dobavila iz Kine od novca iz donacija"
4414 pregleda 3 komentar(a)
Građanski pokret URA, Foto: Građanski pokret URA, Građanski pokret URA
Građanski pokret URA, Foto: Građanski pokret URA, Građanski pokret URA

Građanski pokret URA reagovao je na tvrdnje Montefarma da su zaštitne maske koje se prodaju u njihovim apotekama iz komercijalne navavke, te da su plaćene. Iz građanskog pokreta URA su kazali da bi to bilo u redu da nema informacije od juče koju je saopštio Jevto Eraković, direktor Kliničkog centra Crne Gore na redovnom presu u 17h.

"Eraković je odgovarajući na novinarska pitanja kazao da će se od danas u Montefarmovim apotekama širom Crne Gore naći maske koje je država dobavila iz Kine od novca iz donacija.

Video: https://www.facebook.com/313006358903165/posts/1240918436111948/", navodi se u saopštenju građanskog pokreta URA.

Oni su dodali da su reagovali na zastrašujuću infomaciju da se donirane maske prodaju.

"Nakon što smo odreagovali na zastrašujuću informaciju da se u državnim apotekama danas nalaze maske iz donacija koje se prodaju građanima po 0.51€ po komadu oglasili su se iz "Montefarma". Kazali su da su maske u apotekama koje se danas prodaju građanima dio njihovog trebovanja od ranije i plaćene sa njihovog računa", navodi se u saopštenju.

Bonus video: