Vlasnici 16 investitora iz Velike Britanije

"Zaljubljeni u Crnu Goru, investirali smo 1,37 miliona eura kapitala u Budvu. Mjesto je realizovano po svim svjetskim standardima, koje koncept 'Torch' inače poštuje i sprovodi i naravno poštujući sve procedure Morskog dobra, Opštine i države"
215 pregleda 31 komentar(a)
Torch Beach Club, Foto: Torchbeach.me
Torch Beach Club, Foto: Torchbeach.me
Ažurirano: 08.08.2015. 19:20h

Povodom teksta pod naslovom “Opozicija: Gazda sin Gvozdenovića” u kojem su prenijete izjave tri odbornika opozicije sa sjednice Skupštine opštine Budva koji su naveli da je luksuzni kompleks “Torch beach club - Day & Night” na Slovenskoj plaži u vlasništvu Marka Gvozdenovića, sina ministra turizma i održivog razvoja Branimira Gvozdenovića, reagovala je “Torch Platforms UK Ltd”.

“Povodom netačnih informacija plasiranih od strane vašeg dnevnog lista, a u formi prenošenja izjava pojedinih odbornika Skupštine opštine Budva,u skladu sa članom 26-28 Zakona o medijima zahtijevamo da na istom mjestu kao i osnovni tekst objavite da je 'Torch Platforms Montenegro' d.o.o. koje upravlja objektom 'Torch' zavisno pravno lice kompanije 'Torch Platforms UK Ltd', kompanije iz Velike Britanije, sa sjedištem u Londonu i stopostotnim britanskim kapitalom. U projekat je uključeno 16 investitora, uglednih građana Velike Britanije, koji su vođeni naravno i poslovnim interesom, ali i zaljubljeni u Crnu Goru, investirali 1,37 miliona eura kapitala u Budvu. Mjesto je realizovano po svim svjetskim standardima, koje koncept 'Torch' inače poštuje i sprovodi i naravno poštujući sve procedure Morskog dobra, Opštine i države. Dakle, uloženo je 1,37 miliona eura britanskog kapitala i zaposleno 42 ljudi. I naša matična država nam je učinila veliku čast time da je predstavnik britanske ambasade formalno otvorio objekat. U čemu je problem, zaista nam nije jasno? Da li je interes Crne Gore ovakav tretman građana Velike Britanije? U konsultaciji sa našim advokatima iz Velike Britanije razmotrićemo naše dalje korake”, navedeno je u reagovanju koje je potpisao predstavnik grupe investitora iz Velike Britanije Tim Mycock.

Bonus video: