Revizorska kompanija BDO proslavila 5. godišnjicu rada u Crnoj Gori

"BDO International" obavlja svoje aktivnosti u 154 zemlja sa više od 1.400 kancelarija. Ta kuća zapošljava više od 64.000 profesionalaca širom svijeta, a u 2015. ostvarila je poslovni prihod od preko 7,3 milijardi USD
398 pregleda 0 komentar(a)
BDO International, Foto: BDO International
BDO International, Foto: BDO International
Ažurirano: 14.12.2016. 13:24h

Jedna od pet najvećih revizorsko-konsultantskih kompanija u svijetu, BDO, sinoć je na svečanosti u Hotelu Hilton u Podgorici obilježila pet godina uspješnog rada na teritoriji Crne Gore.

"BDO International" obavlja svoje aktivnosti u 154 zemlja sa više od 1.400 kancelarija. Ta kuća zapošljava više od 64.000 profesionalaca širom svijeta, a u 2015. ostvarila je poslovni prihod od preko 7,3 milijardi USD.

Društvo BDO Podgorica osnovano je 2011. godine i osposobljeno je za pružanje usluga revizije finansijskih izvještaja, računovodstva, poreskog i poslovnog savjetovanja.

Danas kancelarija u Podgorici ima deset stalno zaposlenih saradnika. Znanje i integritet kao osnovno obelježje učinilo je da je ova kancelarija logičan izbor za pružanje profesionalnih usluga za brojne renomirane i poznate domaće i strane kompanije. Kao jedan od lidera na tržištu, BDO je prisutan u svim zemljama u regionu.

"Jedan od osnovnih principa BDO mreže, po čemu se razlikuje od sličnih kompanija i mreža na tržištima, jeste pristupačnost klijentima i insistiranje na razumijevanju njihovih specifičnosti", navodi se u saopštenju kompanije.