TO HN osvojila 3. mjesto za najbolji propagandni materijal na sajmu u Kragujevcu

"Tokom trodnevnog trajanja sajma, veliko interesovanje je iskazano za 48. Praznik mimoze, kao i za novogodišnje paket aranžmane, odnosno doček Nove 2017. godine, koji će po prvi put biti upriličen na dvije lokacije u Herceg Novom - Gradskoj luci Škver i na Trgu Nikole Đurkovića", saopšteno je iz TO Herceg Novi
0 komentar(a)
To Herceg Novi, Kragujevac, Foto: TO Herceg Novi
To Herceg Novi, Kragujevac, Foto: TO Herceg Novi
Ažurirano: 28.11.2016. 13:51h

Turistička organizacija Herceg Novi osvojila je 3. mjesto za najbolji propagandni materijal na VIII Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu.

Ovo priznanje dodijelila im je Gradska turistička organizacija "Kragujevac" i Šumadija sajam.

Novljani su u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama Budve, Tivta, Bara i Pljevalja predstavili ponudu na Sajmu u Kragujevcu, koji je održan od 24. do 26. novembra i koji je ove godine okupio preko 80 izlagača.

"Tokom trodnevnog trajanja sajma, veliko interesovanje je iskazano za 48. Praznik mimoze, kao i za novogodišnje paket aranžmane, odnosno doček Nove 2017. godine, koji će po prvi put biti upriličen na dvije lokacije u Herceg Novom - Gradskoj luci Škver i na Trgu Nikole Đurkovića", saopšteno je iz TO Herceg Novi.

Turistički radnici iz regiona pokazali su spremnost za saradnju u oblasti aktivnog turizma – biciklistički rekreativni maraton, koji bi obuhvatio Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Crnu Goru, sa krajnjim odredištem upravo u Herceg Novom.

Bonus video: