Međunarodna smotra turizma: Nagrada za Budvansku rivijeru

Međunarodna smotra Interstas, organizovana je u tri dijela, i to kao: Međunarodni festival turističkog filma, zatim međunarodna smotra turizma, filma i atraktivnih predjela i u trećoj etapi je predstavljanje Hrvatskih gradova i mjesta za Zlatni cvijet Evrope
1 komentar(a)
Budvanska rivijera, Foto: Vuk Lajović
Budvanska rivijera, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 13.11.2016. 12:37h

Na Međunarodnoj smotri turizma u hrvatskom gradu Solinu Hotelska grupa Budvanska rivijera je dobitnik nagrade ''Zlatni interstas'' za izuzetan doprinos razvoju.

"Ovim je dopunjen niz međunarodnih priznanja kojima se Kompanija u posljednje vrijeme okitila. Hotelska grupa je i ovoga puta u krugu najuspješnijih sudionika turističke privrede, čije vrijednosti je prepoznala turistička stručna javnost", navode u Hotelskoj grupi.

Interstas priznanje je, kako dodaju, upravo nagrada za zasluge u razvoju i promociji turističkih vrijednosti i konkretan doprinos turizmu, čime je još jednom od strane renomiranih turističkih asocijacija potvrđena i nagrađena kreativnost i visoko postignuti standard usluge i ponude u Hotelskoj grupi koji je Kompaniju doveo do samog vrha turističke industrije Crne Gore i šire.

"Kao najveća hotelska kuća u Crnoj Gori koja je svakako dominantan kreator brenda crnogorske turističke destinacije, Hotelska grupa Budvanska rivijera upravo sa izuzetnom odgovornošću pristupa svim sferama funkcionisanja hotela, što dodatno doprinosi prepoznatljivosti ukupnog crnogorskog turističkog proizvoda. Kuriozitet ove prestižne nagrade leži u činjenici da se ista temelji na utiscima i obrazloženjima turističkih novinara, članova Interstas asocijacije i istu dodjeljuje Interstas i Fest- Evropska federacija turističkih novinara sa sjedištem u Rimu, uz podršku svjetske novinarske turističke asocijacije FIJET", ističu oz Budvanske rivijere.

Međunarodna smotra Interstas, organizovana je u tri dijela, i to kao: Međunarodni festival turističkog filma, zatim međunarodna smotra turizma, filma i atraktivnih predjela i u trećoj etapi je predstavljanje Hrvatskih gradova i mjesta za Zlatni cvijet Evrope.

Bonus video: