Francuzi vole ljetovanja u hotelima Budvanske rivijere

Za potrebe partnera sa tržišta Francuske biće angažovani kapaciteti hotela Palas i Castellastva i to najvećim dijelom u pred i post sezonskom periodu, što direktno utiče na skraćenje sezonalnosti u radu hotela - saopštili su iz Hotelske grupe
2 komentar(a)
Sajam turizma u Parizu
Sajam turizma u Parizu
Ažurirano: 21.09.2016. 15:05h

Hotelska grupa Budvanska rivijera predstavila je ponudu na sajmu turizma u Parizu na prvoj Evropskoj turističkoj smotri za sezonu 2017.

- Tržište Francuske, kao visoko rangirano po broju putovanja, smatra se vrlo značajnim emitivnim područjem, kako za Crnu Goru kao turističku destinaciju, tako i za Hotelsku grupu u kojoj su gosti sa tog područja samo u prethodne četiri godine ostvarili preko 150 hiljada noćenja, dok je u tekućoj turističkoj godini do polovine septembra, sa tog tržišta realizovano oko 30 hiljada noćenja. Za potrebe partnera sa tržišta Francuske biće angažovani kapaciteti hotela Palas i Castellastva i to najvećim dijelom u pred i post sezonskom periodu, što direktno utiče na skraćenje sezonalnosti u radu hotela - saopštili su iz Hotelske grupe.

Oni su dodali da agencije Prodintour i MTO Travel, sa kojima Hotelska grupa sarađuje već dugi niz godina, narednu turističku godinu započeće već 31. marta odnosno 8.aprila sa aranžmanima do oktobra.

- Prema informacijama sa Top rese, jednog od vodećih međunarodnih sajmova turizma, za sezonu 2017 očekuje se povećanje broja turista koji će boraviti u hotelima Palas i Castellastva.Novi partner agencije Prodintour za prodaju aranžmana u hotelu Palas za sljedeću godinu je Travel Evasion koji vrši prodaju posredstvom portala pod brendom Mon French Club.Sa jednakim optimizmom i očekivanju povećanog prometa u sljedećoj turističkoj godini je i MTO Travel, čiji novi partner u prodaji je jedan od najvećih touroperatora tržišta Francuske - Karavel. Gosti će posredstvom agencije Karavel takođe koristiti kapacitete hotela Palas.Već treću godinu za redom, preko touroperatora MTO, od aprila do oktobra gosti će boraviti u hotelu Castellastva takođe u okviru posebnog kluba.Turistički promet gostiju sa tržišta Francuske u Hotelskoj grupi Budvanska rivijera bilježi statističke pokazatelje koji se iz godine u godinu povećavaju i visoko rangiraju ovu emitivnu zonu koja je u sezoni 2015 bila na drugoj poziciji tzv skale emitivnih tržišta - ističu iz Hotelske grupe.

Bonus video: