Kongres omladinskog turizma: Poslovna šansa za jugoistočnu Evropu

WYSTC privlači preko 450 profesionalaca u turizmu iz 100 zemalja svijeta. Na tom skupu učestvuje i preko 80 međunarodnih kupaca turističkih usluga koji su u potrazi za novim i jedinstvenim proizvodima, uslugama i iskustvima
0 komentar(a)
KONGRES OMLADINSKOG TURIZMA, Foto: Printscreen
KONGRES OMLADINSKOG TURIZMA, Foto: Printscreen
Ažurirano: 07.09.2016. 10:38h

Svjetski kongres omladinskog turizma (WYSTC, www.wystc.org) biće održan u Beogradu, u hotelu Crowne Plaza, od 20. do 23. septembra.

Kongres koji je podržala UNWTO, vodeći je poslovni događaj na globalnom nivou u oblasti omladinskog, studentskog i obrazovnog turizma.

"Mladi turisti čine približno 272 miliona od ukupno 1,2 milijarde međunarodnih turističkih posjeta u 2015. godini. Stoga, omladinski turizam predstavlja značajan i rastući segment tržišta koji doprinosi ekonomskom, društvenom ikulturnom razvoju mnogih destinacija širom svijeta", navode organizatori 25. kongresa, WYSE Travel Confederation.

WYSTC privlači preko 450 profesionalaca u turizmu iz 100 zemalja svijeta. Na tom skupu učestvuje i preko 80 međunarodnih kupaca turističkih usluga koji su u potrazi za novim i jedinstvenim proizvodima, uslugama i iskustvima.

"WYSTC će unaprijediti ogromne mogućnosti razvoja i dostupnih poslovnih šansi za omladinski turizam u jugoistočnoj Evropi. Događaj predstavlja uspješnu platformu koja će poslužiti da se promovišu mnogi kvaliteti i ponude koje destinacija može ponuditi mladim turistima iz cijelog svijeta. Stoga, ohrabrujem kolege iz Srbije i regiona da iskoriste WYSTC, koji je ove godine na njihovom kontinentu", kazao je direktor WYSE Travel Confederation Dejvid Čepmen.

Bonus video: