Preuzmite novu mobilnu aplikaciju Telekoma i upravljajte vašim servisima

Cilj nove aplikacije je kontrola i lakše upravljavljanje Telekom servisima: intuitivna je i laka za korišćenje, čime korisnik štedi svoje vrijeme, a ukupno korisničko iskustvo je poboljšano
269 pregleda 1 komentar(a)
SMS poruke, mobilni telefon, Foto: Shutterstock
SMS poruke, mobilni telefon, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 06.07.2016. 07:42h

Nova i unaprijeđena Telekom ME aplikacija, odnedavno dostupna, omogućava brzo i lako korišćenje svih Telekom servisa na jednom mjestu. Od sada korisnik može platiti svoj račun samo jednim klikom ili stupiti u direktan kontakt sa operaterom na najbrži mogući način. Aplikacija donosi izvanredne mogućnosti i može se reći da je jedna od najnaprednijih aplikacija u telekomunikacionoj industriji u regionu, a njen jedinstveni dizajn sa mnogo funkcionalnosti pruža mogućnost lakog pregleda i upravljanja servisima.

Odmah po instaliranju aplikacije korisnik ima brz uvid u potrošnju minuta, poruka, internet protoka. Detaljan pregled računa sada je dostupan u svakom trenutku, i to u realnom vremenu.

Korisnici aplikacije sada mjesečne račune plaćaju jednim klikom, bez odlaska u banku ili T-centar, bez redova i čekanja i to uz najveće sigurnosne standarde. Plaćanje računa i prepaid dopune se nagrađuju u nagradnom programu Moj Točak. Direktni kontakt sa operaterima sada je lakši i znatno brži, jer se kroz aplikaciju može pokrenuti live chat, pozvati korisnička služba ili zakazati poziv u određeno vrijeme.

Uz novu aplikaciju korisnici dobijaju mnogo novih funkcionalnosti upakovanih u napredna tehnološka rješenja. Posebno nam je zadovoljstvo što smo na kampanji sarađivali sa Rambom Amadeusom, koji je svojim porukama dao značajan doprinos u promociji digitalnog pristupa svakodnevnim aktivnostima.

Cilj nove aplikacije je kontrola i lakše upravljavljanje Telekom servisima: intuitivna je i laka za korišćenje, čime korisnik štedi svoje vrijeme, a ukupno korisničko iskustvo je poboljšano.

Aplikacija je dostupna i korisnicima drugih mobilnih mreža, koji na lako dostupan način mogu upravljati svojim fiksnim servisima.

Veliki broj korisnika je već prepoznao prednosti nove aplikacije, koja je za kratko vrijeme postala vrlo popularna, što se moglo i očekivati budući da se radi o jednostavnom načinu kontrole potrošnje i upravljanja servisima.

Mobilna aplikacija kreirana je za Andorid i iOS uređaje i besplatna je za preuzimanje.

Saznajte više OVDJE

[PROMO]

Bonus video: