Turistička ponuda Herceg Novog predstavljena u Kijevu: "Ohrabrujuće najave za sezonu"

Od kraja aprila do kraja septembra iz Kijeva, Odese, Harkova, Donjecka i Ljvova, sa do 35 rotacija nedjeljno saobraćaće avio kompanije: "Dart Airlines", "Windrose", "Yanair", "Dniproavia", "UM Air", "Ukraina International Airlines"
73 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 31.03.2016. 14:38h

Turistička organizacija Herceg Novi u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, učestvuje na sajmu UITT u ukrajinskom gradu Kijevu, koji se završava sjutra.

"Ukrajinskom tržištu predstavljena je ukupna turistička ponuda Herceg Novog, sa akcentom na aktivni odmor u toku ljetnje turističke sezone, kulturni i vjerski turizam, prirodne ljepote i novska izletišta.

“Ukrajinsko emitivno turističko tržište postalo je vrlo važan faktor ukupnog turističkog prihoda koji se ostvaruje u Crnoj Gori, a ukrajinski turisti su prepoznatljiv činilac ukupnih turističkih događanja u Herceg Novom. Tokom 2015. godine Herceg Novi je posjetilo 3.148 turista iz Ukrajine, koji su ostvarili 31.500 noćenja", saopšteno je iz TO Herceg Novi.

Ističu i da su najave za predstojeću sezonu ohrabrujuće, imajući u vidu dogovorene avio konekcije, trenutni buking i očekivanja turoperatora.

Od kraja aprila do kraja septembra iz Kijeva, Odese, Harkova, Donjecka i Ljvova, sa do 35 rotacija nedjeljno saobraćaće avio kompanije: "Dart Airlines", "Windrose", "Yanair", "Dniproavia", "UM Air", "Ukraina International Airlines".

Sajam turizma u Kijevu je vodeći turistički događaj u Ukrajini, na kome se predstavlja preko 250 kompanija iz 30 zemalja svijeta.

Galerija

Bonus video: