Odabrano deset start up kompanija

Od timova koji su pozvani da učestvuju u WARP programu, mentori i predstavnici Deutsche Telekoma će izabrati tri projekta koji će dobiti Amazon Cloud Services paket, u iznosu od pet hiljada USD po jednom paketu i priliku da se predstave na glavnom hub:raum Krakov WARP događaju naredne godine
0 komentar(a)
Internet sloboda, Foto: Shutterstock
Internet sloboda, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 23.11.2015. 10:46h

Regionalni timovi koji stvaraju inovativne ideje u oblasti informacionih i mobilnih tehnologija (IT) i interneta, njih deset, učestvovaće na četvorodnevnoj radionici hub:raum Krakov WARP koja u srijedu počinje u Podgorici, u prostorijama kompanije doMEn.

Iz Crnogorskog Telekoma je saopšteno da su inicijativu zajednički organizovali hub:raum Krakov, inovacijski centar koji je dio Deutsche Telekoma, Crnogorski Telekom i organizacija Digitalizuj.Me.

„Tokom intenzivne četvorodnevne radionice preduzetnički timovi SWIFT, Bee Happy, Exposify, Architour.me, Pet Care Worldwide, Rent a field, beach4.me, Smart traffic lights, GuideRadar i Odmijeni.me će proširiti svoje znanje i steći iskustvo u svakom aspektu koji je važan u razvijanju biznisa, zahvaljujući prisustvu međunarodnih mentora i predavača“, navodi se u saopštenju.

Od timova koji su pozvani da učestvuju u WARP programu, mentori i predstavnici Deutsche Telekoma će izabrati tri projekta koji će dobiti Amazon Cloud Services paket, u iznosu od pet hiljada USD po jednom paketu i priliku da se predstave na glavnom hub:raum Krakov WARP događaju naredne godine.

„Ovaj četvorodnevni međunarodni akceleratorski program za start up kompanije je besplatan. Organizatori ne potražuju dio kapitala od učesnika“, kazali su iz Telekoma.

Hub:raum Krakov je inovacijski centar za centralnu i istočnu Evopu koji je osnovao Deutsche Telekom grupa u aprilu 2013. godine.

Centar je, kako su podsjetili iz Telekoma, fokusiran na pružanje podrške inovativnim preduzećima iz centralne i istočne Evrope tako što povezuje tim, viziju i stručnost s korporativnom snagom vodećih svjetskih integrisanih telekomunikacionih kompanija.

To postiže nudeći sveobuhvatan paket koji uključuje početni kapital, radni prostor, mentorstvo i pristup Deutsche Telekom imovini.

Bonus video: