Luci Kotor nagrada "Stvaratelji za stoljeća“

Dodjela nagrade menadžmentu “Luke Kotor” biće upriličena u sklopu trodnevnog Regionalnog samita preduzetnika Srednje i Jugoistočne Evrope
52 pregleda 0 komentar(a)
Luka Kotor, Foto: Arhiva "Vijesti"
Luka Kotor, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 30.10.2015. 08:24h

Predzeće „Luka Kotor“ a.d. dobilo je priznanje za doprinos razvoju preduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi „Stvaratelji za stoljeća“, a koju dodjeljuju Međunarodni ekonomski forum “Perspektive” Dubrovnik/Sarajevo, “Induco” d.o.o. Beograd/Slavonski Brod i “Promo Glovbal” d.o.o. Zagreb/Novi Sad.

Taj forum već par godina radi na promociji onih koji najviše doprinose razvoju biznisa i preduzetništva u ovom regionu, a među laureatima iz Crne Gore do sada su bili Unija poslodavaca i portal “Bankar.me”

Jedno od rijetkih uspješnih državnih preduzeća u Boki Kotorskoj, “Luka Kotor” nagrađeno je u konkurenciji 334 kandidata iz devet država jugoistočne Evrope koji su se nadmetali za nagrade u ukupno 5 kategorija. Najbolje je odredio nezavisni 12-člani međunarodni tim eksperata.

Dodjela nagrade menadžmentu “Luke Kotor” biće upriličena u sklopu trodnevnog Regionalnog samita preduzetnika Srednje i Jugoistočne Evrope pod nazivom “300 najboljih” koji će se početkom maja naredne godine, održati u Dubrovniku.

Samitu će, pored lauretat, prisustvovati i preko 250 visokih zvanica iz svijeta politike i biznisa iz država regiona, a tom prilikom biće održan i međunarodni okrugli ekspertski sto pod nazivom “Kuda ide svjetska ekonomija- ekonomija budučnosti”.

Bonus video: