Hypo Alpe Adria banka nudi specijalne uslove za kupce automobila

“Odabere se vozilo i Hypo Alpe Adria će napraviti najbolje rješenje. Zatim se popuni zahtjev za finansiranje i prikupi dokumentacija. Banka će dati odobrenje za 48 sati, potpisaće se ugovor i odabrati osiguranje”, objasnili su iz banke
134 pregleda 3 komentar(a)
HAAB, Sajam automobila Budva, Foto: Hypo Alpe Adria
HAAB, Sajam automobila Budva, Foto: Hypo Alpe Adria
Ažurirano: 07.10.2015. 13:59h

Hypo Alpe Adria banka (HAAB) pripremila je i ove godine specijalne uslove lizinga za sve kupce na Sajmu automobila, koji je danas počeo u Budvi, saopštili su njeni predstavnici.

Iz banke su kazali da je kupcima novih automobila ponuđeno vrlo povoljno finansiranje putem lizinga uz nove, niže kamatne stope, već od 6,59 odsto.

“Specijalni sajamski uslovi za Hypo klijente važiće čak do kraja novembra”, navodi se u saopštenju.

Iz banke su rekli da je put do novog vozila vrlo jednostavan, u svega pet koraka.

“Odabere se vozilo i Hypo Alpe Adria će napraviti najbolje rješenje. Zatim se popuni zahtjev za finansiranje i prikupi dokumentacija. Banka će dati odobrenje za 48 sati, potpisaće se ugovor i odabrati osiguranje”, objasnili su iz banke.

Iz HAAB-a su naveli da će, specijalno za Sajam automobila, ponuditi fleksibilna rješenja za finansiranje putničkih i komercijalnih vozila bilo koje marke.

Iz banke su precizirali da su uslovi minimalno učešće 20 odsto i rok finansiranja do pet godina.

“Kod lizinga vozila, bez obzira koje je vozilo u pitanju, nudimo najbolji model lizinga individualno prilagođen mogućnostima klijenta. U HAAB ćemo sa zadovoljstvom pomoći klijentu da odabere najbolji plan otplate, a klijent se, naravno, uvijek može osloniti na naše prednosti”, dodali su iz banke.

Iz HAAB-a su saopštili da kao posebnu povoljnost nude mogućnost otplate kasko osiguranja na rate, zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa vodećim osiguravajućim kompanijama u Crnoj Gori.

Bonus video: