PONUĐENA I USLUGA MOBILNOG BANKARSTVA

Telekom i Hipotekarna banka: Korisnicima Premium kartice 30 odsto popusta

"Bez odlaska u banku, 24 sata dnevno, svih sedam dana u sedmici, korisnici mogu prenijeti sredstva na drugi račun, platiti račune, pregledati transakcije i provjeriti stanje“, rekao je rukovodilac Službe kartičnog poslovanja i naprednih kanala prodaje Hipotekarne banke, MarkoJovanović na konferenciji za novinare
217 pregleda 6 komentar(a)
Marko Jovanović, Marko Stojović, Foto: Zoran Đurić
Marko Jovanović, Marko Stojović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 24.09.2015. 12:59h

Crnogorski Telekom i Hipotekarna banka od danas su korisnicima Premium kartice, pored popusta od 30 odsto na preko 900 prodajnih mjesta u Crnoj Gori i kupovine na rate, ponudili usluge mobilnog bankarstva kroz mobilnu aplikaciju Premium program.

Rukovodilac Službe kartičnog poslovanja i naprednih kanala prodaje Hipotekarne banke, Marko Jovanović, kazao je da aplikacija omogućava korisnicima da preko telefona direktno pristupe računu, za koji je vezana premium kartica.

„Bez odlaska u banku, 24 sata dnevno, svih sedam dana u sedmici, korisnici mogu prenijeti sredstva na drugi račun, platiti račune, pregledati transakcije i provjeriti stanje“, rekao je Jovanović na konferenciji za novinare.

On je dodao da Premium aplikacija, osim dijela u kojem je omogućeno mobilno bankarstvo, sadrži i informativni dio.

Korisnici, kako je objasnio Jovanović, tu mogu naći spisak radnji u kojima se ostvaruju premium povoljnosti, pretraživati po kategorijama i gradovima.

Aplikacija korisnicima šalje notifikacije o promocijama u zoni u kojoj se trenutno nalaze i pregled objekata u neposrednoj blizini u kojima se nude Premium popusti.

„Aplikacija je besplatna i dostupna za download na App Store i Google Play, a usluga Premium mobilnog bankarstva biće besplatna do kraja godine, nakon čega će se naplaćivati 50 centi mjesečno“, kazao je Jovanović.

Direktor korporativne strategije i komunikacije Crnogorskog Telekoma, Marko Stojović, rekao je da to logičan nastavak četvorogodišnje saradnje najinovativnije banke i telekomunikacione kompanije u Crnoj Gori.

„Jedinstveno korisničko iskustvo i servisi koji klijentima omogućavaju najbolju uslugu, uz uštedu vremena i novca, zaštitini su znak Telekoma. Sigurni smo da će nastavak partnerstva sa Hipotekarnom bankom korisnicima omogućiti brojne usluge i njihov bolji kvalitet“, naveo je Stojović.

On smatra da je sadašnjih 12,5 hiljada korisnika Premium kartice najbolji dokaz da su na pravi način odgovorili potrebama tržišta.

Stojović je saopštio da, pored popusta od 30 odsto i kupovine na rate kod 300 pertnera na preko 900 lokacija u Crnoj Gori, Telekom u promotivnom periodu nudi 20 odsto popusta na sve uređaje u T-Centrima uz mogućnost plaćanja na rate, izuzev za telefone iPhone 6 i Samsung S6.

Zainteresovani se za novu Premium karticu i korišćenje Premium mobilnog bankarstva, osim u poslovnicama Hipotekarne banke i putem mobilne aplikacije, od danas mogu prijaviti i u T-Centrima.

Telekom i Hipotekarna banka su 2011. godine lansirali prvu co-brand benefit karticu Premium, namijenjenu korisnicima usluga telekomunikacione kompanije.

Premium je 2013. godine postao član MasterCard porodice. Broj Premium transakcija je veći preko 60 odsto upoređujući period prvih osam mjeseci ove i prošle godine, a promet je veći preko 50 odsto.

Preporučujemo za Vas