Aldina Ličina je stohiljaditi putnik Ryanair-a

“Ovo je bilo baš lijepo iznenađenje za kraj odmora. Javili su mi da sam stohiljaditi putnik i da sam dobila nagradu, kartu za dvije osobe. Često putujem sa Ryanairom i dobro je što ima liniju za Crnu Goru”, rekla je Ličina
83 pregleda 0 komentar(a)
Ryanair, Foto: Shutterstock
Ryanair, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 10.09.2015. 14:49h

Aviokompanija Ryanair nagradila je danas sa dvije besplatne karte do Brisela stohiljaditog putnika, koji tim avioprevoznikom leti iz Podgorice.

Direktor marketinga i prodaje Ryanaira za Rumuniju, centralnu i istočnu Evropu, Denis Barabas, uručio je danas na podgoričkom aerodromu dvije karte na liniji Brisel – Podgorica, Aldini Ličina iz Bara.

“Ovo je bilo baš lijepo iznenađenje za kraj odmora. Javili su mi da sam stohiljaditi putnik i da sam dobila nagradu, kartu za dvije osobe. Često putujem sa Ryanairom i dobro je što ima liniju za Crnu Goru”, rekla je Ličina.

Barabas je saopštio da Ryanair bilježi veliko interesovanje za linije iz Podgorice s obzirom da su putnici iz Crne Gore odlično prihvatili tu aviokompaniju.

“Crnogorski putnici su odabrali Ryanair kao jednu od omiljenih kompanija koja im nudi niske cijene i odličnu uslugu. Sada mogu da unaprijed rezervišu katre preko našeg web sajta, da se čekiraju uz pomoć mobilne aplikacije, nose i drugi manji prtljag, uživaju u udobnosti sjedišta, koriste prednosti Porodičnog extra i Biznis plus paketa i da koriste lične električne uređaje tokom svih faza leta”, rekao je Barabas.

On je dodao da Rayanair pušta u prodaju promotivne karte za London i Brisel po cijeni od 19,99 EUR za putovanja u novembru i decembru. On je kazao da se karte mogu rezervisati do sjutra.

Ryanair dnevno obavi više od 1,6 hiljada letova iz 73 baze i leti prema 194 destinacije u 31 zemlji.

Flotu čini preko 300 novih Boinga 737-800, a nedavno je naručeno novih 283 Boinga 737. Kompanija razmatra mogućnost kupovine još 100 Boinga 737 MAX 200, što će omogućiti rast prometa sa 103 miliona na 160 miliona putnika do 2024. godine.

Ryanair trenutno ima tim od više od 9,5 hiljada profesionalaca i drži rekord u sigurnosti već punih 30 godina.

Bonus video: