Marković: Nastavak podrške za razvojne projekte, posebno na sjeveru

Premijer je, čestitajući Dan opštine Žabljak, kazao da je taj grad i u protekloj godini predstavljao jedan od primjera uspješnih projekata i odlične saradnje sa Vladom
1 komentar(a)
duško marković žabljak, Foto: Vlada Crne Gore
duško marković žabljak, Foto: Vlada Crne Gore
Ažurirano: 13.09.2018. 11:46h

Vlada će nastaviti da podržava razvojne projekte, posebno u sjevernom regionu, koji direktno utiču da podizanje životnog standarda građana, poručio je premijer Duško Marković na sastanku sa rukovodstvom Opštine Žabljak.

On je, čestitajući žiteljima Žabljaka Dan opštine 17. septembar, kazao da je taj grad i u protekloj godini predstavljao jedan od primjera uspješnih projekata i odlične saradnje sa Vladom.

„Cilj je unaprjeđenje turističke ponude, jačanje lokalne infrastrukture i kvalitetan odgovor na potrebe građana“, rekao je Marković.

Predsjednici Opštine Veselin Vukićević i Skupštine opštine Vidoje Tomčić i potpredsjednik Opštine Vasilije Jakšić informisali su Markovića o realizaciji opštinskih projekata.

Među tim projektima su, kako je saopšteno iz Vladine Službe za odnose sa javnošću, druga faza rekonstrukcije vodovoda, rekonstrukcija i izgradnja više puteva i saobraćajnica, javne garaže i gradskog trga.

Vukićević se, konstatujući da Žabljak redovno izmiruje sve obaveze prema zaposlenima, državi i izvođačima radova i da nema ni centa duga, zahvalio Markoviću na njegovoj posevećenosti razvoju sjevernog regiona.

Bonus video: