Svetlana Vuksanović na čelu UPCG

Vuksanović je u svom prvom obraćanju kazala da kao predstavnik multinacionalne kompanije koja posluje u Crnoj Gori, vrlo dobro zna da uspješan rad počiva na dobroj organizaciji, jasnoj politici, transparentnosti i etičnosti, stručnosti, profesionalnosti i lojalnosti zaposlenog kadra, te razumijevanju, otvorenosti i širokoj podršci partnera
141 pregleda 0 komentar(a)
Svetlana Vuksanović, Foto: UPCG
Svetlana Vuksanović, Foto: UPCG
Ažurirano: 12.02.2015. 16:09h

Svetlana Vuksanović, izvršna direktorka u kompaniji Philip Morris Montenegro d.o.o. danas je jednoglasno izabrana za predsjednicu Unije poslodavaca Crne Gore (UPCG), saopšteno je iz ove organizacije.

U saopštenju se dodaje da je mandat dosadašnjeg predsjednika UPCG Predraga Mitrovića prestao je na njegov zahtjev,zbog stupanja na dužnost ambasadora Crne Gore u Makedoniji.

Vuksanović je u svom prvom obraćanju kazala da kao predstavnik multinacionalne kompanije koja posluje u Crnoj Gori, vrlo dobro zna da uspješan rad počiva na dobroj organizaciji, jasnoj politici, transparentnosti i etičnosti, stručnosti, profesionalnosti i lojalnosti zaposlenog kadra, te razumijevanju, otvorenosti i širokoj podršci partnera.

"Čini mi se da je najbolja potvrda opravdanosti takvog razmišljanja upravo Unija poslodavaca i poslovna praksa na kojoj njen rad počiva. Stoga mi vaše povjerenje i danas iskazana podrška daju veliku snagu i dodatno me motivišu da na istim osnovama sa kojih je djelovao moj prethodnik i ja djelujem sa pozicije predsjednika UPCG. Ono na čemu ću u svom radu posebno insistirati, može se iskazati kroz sledeće premise: UPCG ima pravo, a prije svega obavezu, da analizira, kritikuje, zahtijeva i predlaže rješenja koja će pomoći regulatorima da postupaju u interesu privrede i svih nas koji stvaramo, zapošljavamo i doprinosimo ekonomskom napretku države.UPCG ima pravo, ali i obavezu, da bude glasna u borbi za bolje uslove poslovanja, za efikasnu državu, uspješne poslodavce i zadovoljne radnike", rekla je Vuksanović.