Britanci i ovoga ljeta u Budvi

1 komentar(a)
Londonska berza turizma, Foto: Vuk Lajović
Londonska berza turizma, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 04.11.2014. 14:33h

Britanski gosti i ove godine ljetovaće u hotelima HG "Budvanska rivijera", nakon što su na Londonskoj berzi turizma čelni ljudi Hotelske grupe sa renimoranim tur-operatorom "Saga Saga Acromas Holidays Limited" zaključikli ugovor o nastavku saradnje.

Inače, na jednoj od vodećih turističkih berzi svjetske turističke industrije koja se ovih dana održava u Londonu, Hotelska grupa “Budvanska rivijera” promoviše svoj turistički proizvod na zajedničkom štandu Ministarstva održivog razvoja i turizma i Nacionalne turističke Organizacije.

Drugog dana sajma potpisan je ugovor o nastavku saradnje u sezoni 2015. sa renomiranim tur-operatorom Saga Acromas Holidays Limited, sa kojim Kompanija radi već tri godine.

"O reputaciji i značaju ovog tur-operatora u svjetskom turističkom sektoru najbolji govori podatak o višedecenijskoj tradiciji organizovanja turističkih putovanja, a za Hotelsku grupu je naročito impresivna sveukupna ocjena Saginih gostiju za hotel Palas, koja je taj hotel u sezoni 2013. uvrstila u top 10 hotela Evrope. Na temelju saradnje započete prije tri godine, potpisivanje ovog ugovora je potvrda zadovoljstva kako tur-operatora i Hotelske kuće, tako i velikog broja gostiju koji su, shodno ugovorenom kapacitetu, u sezoni 2014. boravili u hotelu Palas i Slovenska plaža”, naveli sui z hotelske grupe, nakon zaključenje ugovora.

Od ukupno ostvarenog broja noćenja sa tržišta Engleske koji je u ovoj sezoni imao trend rasta u odnosu na prošlu godinu, posredstvom Sage je u Hotelskoj grupi boravilo 85% gostiju.

“Kompanija konstantno nastoji da brendirani turistički proizvod efikasno promoviše i plasira na tržište Zapadne Evrope, sve sa ciljem animiranja turista i povećanja broja noćenja sa tog emitivnog područja. Ova namjera svoje posebno opravdanje ima u činjenici da zapadnoevropski gosti turističke aranžmane realizuju u vansezonskom periodu, što za rezultat ima skraćivanje sezonalnosti u radu hotela društva", ističu iz Budvanske rivijere.

Bonus video: