Montenegro Airlines: Nove tarife za porodična putovanja

Karte se mogu rezervisati i kupiti od 1. do 30. septembra i to za putovanja koja se mogu realizovati od 1. septembra do 15. oktobra
2 komentar(a)
Montenegro Airlines, Foto: Arhiva Vijesti
Montenegro Airlines, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 01.09.2014. 16:14h

Cijena povratne karte za roditelje, za putovanja na relaciji Podgorica/Tivat – Beograd - Podgorica/Tivat, sa taksama biće 124,78 eura po osobi, dok će po djetetu iznositi 47.78 eura, saopšteno je iz Montenegro Airlinesa.

Kako je saopšteno iz avio-kompanije, te cijene važiće od 1. septembra do 1. oktobra.

"Crnogorski nacionalni avio-prevoznik nastavlja sa nizom promotivnih akcija i svojim putnicima nudi veoma atraktivnu tarifu, koja se odnosi na povoljnosti ukoliko putujete sa članovima porodice, odnosno roditelji sa djecom", navodi se u saopštenju MA.

Kako su precizirali, broj djece koja putuju sa jednim, ili oba roditelja, nije ograničen.

"U avio-saobraćaju, pod kategorijom djeca podrazumijevaju se osobe koje imaju od dvije do 12 godina. Djeca do dvije godine, odnosno bebe, kao i do sada, na relaciji za Beograd, ne plaćaju karte ukoliko sjede u krilu roditelja", naveli su iz MA.

Montenegro Airlines saobraća svakodnevno iz Podgorice i Tivta ka Beogradu. Karte se mogu rezervisati i kupiti od 1. do 30. septembra i to za putovanja koja se mogu realizovati od 1. septembra do 15. oktobra ove godine. Karte se mogu kupiti samo u poslovnicama Montenegro Airlinesa u Srbiji i Crnoj Gori.

Bonus video: