Nagrade za najbolje u svim segmentima turističkog proizvoda Tivta

Sva pravna i fizička lica mogu dostaviti svoje predloge popunjavanjem upitnika koji se može preuzeti sa web sajta TO Tivat
84 pregleda 0 komentar(a)
Tivat, plaža, Foto: Siniša Luković
Tivat, plaža, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 25.08.2014. 12:23h

Povodom jubileja, 60 godina od osnivanja prvog turističkog društva „Turist", Turistička organizacija Tivat organizuje akciju „Biramo najbolje u turizmu i ugostiteljstvu Tivta u 2014. godini".

Iz TO su jučesaopštili da će se nagraditi najuspješniji pojedince i institucije koji su doprinijeli unapređenju turizma i ugostiteljstva i kvalitetu razvoja turističke ponude Tivta.

U konkurenciji pravnih lica i institucija, priznanja će se dodijeliti u kategorijama: najbolje preduzeće/ kompanija, najuspješniji ugostiteljski objekat (hotel, restoran, kafe bar /picerija, poslastičarnica, domaćinstvo koje pruža usluge smještaja), najbolja Turistička agencija, najbolja turistička manifestacija, najbolji u kategoriji sredstava informisanja (TV emisija, radio emisija, novinski članak), najbolje plaže.

U pojedinačnoj konkurenciji biraće se najbolji direktor/menadžer turističko-ugostiteljske kompanije, najbolji hotelsko ugostiteljski radnik, najbolji novinar, najljubazniji taksista, najbolji komunalni radnik, a biće dodijeljeno i posebno priznanje za doprinos u turizmu.

Dodjela priznanja Turističke organizacije Tivat u akciji „Biramo najbolje u turizmu i ugostiteljstvu", organizuje se ove godine prvi put, sa ciljem unapređenja kvaliteta usluga, razvijanja gostoprimstva, podizanja turističke kulture i turističke ponude Tivta i organizovaće se svake treće godine. Sama ceremonija dodjele nagrada će biti javna uz prisustvo medija, i biće sprovedena u okviru “Novembarskih dana”, a povodom Dana Opštine Tivat", saopšteno je juče iz lokalne Turističke organizacije.

Sva pravna i fizička lica mogu dostaviti svoje predloge popunjavanjem upitnika koji se može preuzeti sa web sajta TO Tivat, kao i dostavljanjem pisanih predloga u prostorijama TO Tivat ili putem mejla, najkasnije do 1.oktobra.

Bonus video: