Budvanska rivijera: Francuski gosti desetu godinu u hotelu Palas

Berlinska berza okuplja ove godine preko 11.000 izlagača iz 180 zemalja svijeta
98 pregleda 2 komentar(a)
Hotel Palas, Foto: Vuk Lajović
Hotel Palas, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 06.03.2014. 13:48h

Hotelska grupa "Budvanska rivijera" produžila je danas na berlinskoj berzi turizma ugovor sa francuskim tur operatorom “Prodintour” za sezonu 2015 u hotelu “Palas”, što će biti deseta, jubilarna godina od kada je ovaj objekat u sistemu klub hotela i programa “Sole 3000”.

“Na ITB sajmu ugovoren nastavak saradnje sa francuskim tour operatorom “Prodintour” za sezonu 2015 Odmah po potpisivanju Ugovora počeće I prodaja aranžmana za sezonu 2015.Prodintour je najznačajniji partner crnogorske turističke industrije sa fancuskog tržišta preko kojeg je prošle godine ostvareno 47.131 noćenje, i zauzima drugo mjestu po učešću u ukupno ostvarenom prometu” navela je portparol Hotelske grupe Vesna Lagator.

Tokom tri dana boravka predstavnici hotelske grupe imaće susrete sa predstavnicima velikih tur operatora koji u objekte "Budvanske rivijere" goste dovode već od aprila mjeseca

Ona je dodala da je “Budvanska rivijera” predstavila svoju ponudu na prestižnom sajmu turizma ITB 2014 u Berlinu, na štandu Nacionalne turističke organizacije.

"I ove godine je agencijama i tur operatorima sa ovog značajnog tržišta predstavljeno nešto novo u ponudi hotelske grupe. Akcenat je bio na ponudi adaptiranog hotela “Castellastva” koji će do početka ove sezone ispunjavati standarde opremljenosti i sadržaja za 4 zvjezdice. Takođe, na sajmu je predstavljena i godina jubileja turističkog naselja “Slovenska plaža” koje ni 30 godina nakon otvaranja objekta nije promijenilo prvobitni, mediteranski izgled i šarm malog primorskog grada, već je samo prilagođeno modernim enterijerskim trendovima unutar soba, restorana i na bazenima”, kazala je Lagator

Berlinska berza okuplja ove godine preko 11.000 izlagača iz 180 zemalja svijeta.

Tokom tri dana boravka predstavnici hotelske grupe imaće susrete sa predstavnicima velikih tur operatora koji u objekte "Budvanske rivijere" goste dovode već od aprila mjeseca (ITS Njemačka, Apollo Skandinavija, Thomas cook - Belgija, Francuska i Njemačka, FTI Njemačka).

Bonus video: