CKB nagradila lojalne klijente: Donacije za penzionere i studente

Donacije su uručivane u opštinama širom Crne Gore istovremeno, a nagrade su uručili direktori filijala CKB-a
394 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 31.10.2013. 13:08h

Povodom proslave Svjetskog dana štednje, 31. oktobra, Crnogorska komercijalna banka, članica OTP bankarsko-finansijske grupacija, nagradila je svoje lojalne klijente - studente i penzionere na nivou opština u kojima imaju prebivalište, njih ukupno 41.

"Donacije su uručivane u opštinama širom Crne Gore istovremeno – Podgorici (Moskovska), Bijelom Polju, Nikšiću, Kotoru, Tivtu, Kolašinu, Pljevljima, Rožajama, Plavu, Herceg Novom, Cetinju, Budvi, Baru, Ulcinju, Mojkovcu, Beranama, Danilovgradu, Žabljaku i Budvi. Nagrade su uručili direktori filijala CKB-a.

„U skladu sa prepoznatim renomeom i dugogodišnjim pozitivnim imidžom Crnogorske komercijalne banke, a u želji da našim lojalnim klijentima zahvalimo na povjerenju, odlučili smo da povodom obelježavanja Svetskog dana štednje, nagradimo određeni broj studenata i penzionera širom Crne Gore. Odabrani studenti, njih 16, predstavljaju studente završne godine studija i nagrađeni su tačnim iznosom još jedne, 11. rate njihovog kredita ili stipendije za školsku 2012/13 godinu. 25 odabranih penzionera, čija su primanja najniža, CKB nagrađuje iznosom od 100 eura, tj. približnim iznosom još jedne penzije. Svjetski dan štednje je najbolji dan da se uputi poziv svim ostalim studentima da svoju prvu stipendiju ili kredit primaju u CKB, kao i svim penzionerima i klijentima da se pridruže i posluju sa CKB“, kazao je prilikom uručivanja nagrada Darko Ivanović, direktor Filijale Podgorica.

Direktor Filijale Podgorica Darko Ivanović, Foto: CKB

U Podgorici su pomenute nagrade dodijeljene sedmoro klijenata CKB-a, studentkinji Mileni Ćuković, kao i penzionerima: Jelena Bajčeta, Desa Mlinar, Vladimir Stijepčević, Milica Novović, Darka Miljanić i Vidosava Vujisić.

Darko Ivanović, direktor Filijale Podgorica, je pored pomenutih osoba, obradovao i Ivanu Bajčetić, koja je slučajnim uzorkom izabrana za dobitnicu LED televizora u nagradnoj igri „CKB Keš kredit“, koja je trajala od 24. avgusta do 27. oktobra.

CKB i ove godine tradicionalno učestvuje u akciji Centralne banke i nagrađuje novorođenčad u Nedjelji štednje iznosom od 200 eura.

Galerija

Bonus video: