Vlasnik VOLI-ja najmenadžer regiona

Za najmenadžera u bankarstvu i najbanku u regionu izabrana je Societe Generale Montenegro banka i njen generalni izvršni direktor, Branka Pavlović
707 pregleda 28 komentar(a)
Ažurirano: 05.07.2013. 11:56h

Najmenadžer regiona, po odluci Direkcije za izbor i promociju najmenadžera i najkompanija regiona, je izvršni direktor kompanije Voli, Dragan Bokan, dok je nagradu u kategoriji najbolje evropske kompanije i najmenadžeri dobio predsjednik Odbora direktora Crnogorskog elektroprenosnog sistema, Dragan Laketić i generalni direktor kompanije Nall International, Jovan Lekić.

Za najmenadžera u bankarstvu i najbanku u regionu izabrana je Societe Generale Montenegro banka i njen generalni izvršni direktor, Branka Pavlović, saopšteno je iz Privredne komore Crne Gore (PKCG), koja je ujedno proglašena za najbolju komoru jugoistočne i srednje Evrope za ovu godinu.

Najkompanija godine u regionu je Montenegro Stars Hotel Group, dok je Žarko Radulović, koji njom rukovodi, dobio priznanje najmenadžer decenije. Hotel Splendid u Bečićima, koji posluje u okviru te kompanije, proglašen je za najhotel u region za ovu godinu.

"Dodjela nagrada najboljim menadžerima i kompanijama regiona jugoistočne i srednje Evrope održana je u Sarajevu, u prisustvu nekoliko stotina najuspješnijih menadžera iz desetak zemalja Evrope i većeg broja privrednih, političkih i javnih ličnosti iz regiona", dodaje se u saopštenju.

PKCG je dobila i nagradu za kontinuirani razvoj i kvalitet rada i usluga, koju je primio njen predsjednik, Velimir Mijušković.

Galerija

Bonus video: