Societe Generale banka Montenegro ponovo proglašena najboljom bankom u Crnoj Gori

Euromoney je gotovo 50 godina vodeća publikacija koja prati rast međunarodnih finansijskih tržišta a Nagrada za izuzetnost je jedna od najuvaženijih u svijetu bankarstva
386 pregleda 0 komentar(a)
Radule Raonić, Foto: Societegenerale.me
Radule Raonić, Foto: Societegenerale.me
Ažurirano: 12.07.2018. 07:34h

Internacionalni magazin Euromoney ponovo je proglasio Societe Generale banku Montenegro najboljom bankom u Crnoj Gori. Nagrada za izuzetnost (Award for Excellence) za 2018. godinu četvrto je proglašenje za najbolju u zemlji od strane Euromoney magazina, a deveto međunarodno priznanje banke u poslednjih šest godina. Nagrada za izuzetnost je još jedna potvrda kontinuirano dobrih rezultata koje Societe Generale banka Montenegro ostvaruje. Banku izuzetnom čini njena težnja za stalnim inovacijama kako bi građanima, privredi i državi pružila najbolje proizvode i efikasnu uslugu. Banka i ovoga puta posvećuje nagradu svim zaposlenima, kao i svim klijentima čiji je pouzdani oslonac i partner u Crnoj Gori.

Povodom još jednog Euromoney priznanja predsjednik Odbora direktora banke, prof. dr Milorad Katnić, izjavio je:

"Euromoney nagrada za izuzetnost je još jedno priznanje za dobre rezultate koje u kontinuitetu ostvarujemo i potvrda da naš uspjeh nije slučajan. Fokusirani smo na potrebe klijenata, zadovoljstvo zaposlenih i razvoj zajednice u kojoj poslujemo. Vjerujem da nas to čini posebnim i izuzetnim. Zahvaljujem svim zaposlenima banke na profesionalizmu i posvećenosti kao i svim klijentima na dugotrajnom povjerenju koje smo zajedno gradili svih ovih godina".

Prilikom uručenja "Euromoney Nagrade za izuzetnost", na svečanoj ceremoniji u Londonu, g. Radule Raonić, sadašnji izvršni direktor za komercijalno poslovanje i zamjenik glavnog izvršnog direktora koji ubrzo, po isteku mandata glavnog izvršnog direktora g. Miroslava Hiršla, stupa na funkciju VD glavnog izvršnog direktora Societe Generale banke Montenegro saopštio je:

"Euromoney nagrada je potvrda timskog rada, pune posvećenosti i profesionalizma naših zaposlenih koji godinama daju snažan doprinos da Societe Generale banka Montenegro ostvari postavljene ciljeve, bude i ostane među najboljima. Izrazitu zahvalnost iskazujemo našim dragim klijentima i zbog toga želim posebno da naglasim da će povećanje njihovog zadovoljstva uslugama koje im pružamo biti primarni cilj naših zaposlenih i u narednom periodu. Zadovoljstvo nam je što i međunarodna javnost to prepoznaje i našu banku godinama svrstava u sam vrh evropskih finansijskih institucija".

Euromoney je gotovo 50 godina vodeća publikacija koja prati rast međunarodnih finansijskih tržišta a Nagrada za izuzetnost je jedna od najuvaženijih u svijetu bankarstva. Nagrada je ustanovljena još 1992. godine i bila je prva te vrste u globalnoj bankarskoj industriji. Ove godine Euromoney je primio gotovo 1.500 prijava od strane banaka, za 20 globalnih nagrada, više od 50 regionalnih nagrada, kao i za nagrade za najbolje banke u gotovo 100 zemalja.

(PROMO)