Hotelska grupa Budvanska rivijera brend lider regiona

Nagradu će u ime Hotelske grupe primiti Direktor marketinga Sanela Kahrović
98 pregleda 1 komentar(a)
Budvanska rivijera, Foto: Vuk Lajović
Budvanska rivijera, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 15.05.2013. 12:08h

Hotelska grupa Budvanska rivijera dobitnik je nagrade u kategoriji brand leader award, koja je će joj danas biti uručena na 11. Regionalnoj konferenciji turističkih tržišta Jugoistočne Evrope- Nove razvojne mogućnosti, koja se održava u beogradskom Sava centru.

Nagradu će u ime Hotelske grupe primiti Direktor marketinga Sanela Kahrović.

Konferencija je osim iz zemlje domaćina , okupila i predstavnike iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Ruske Federacije, Makedonije, Turske, Bugarske, Kine, Indije

“Laskava nagrada, još jedna je potvrda da se brendirani turistički proizvod Hotelske grupe uspješno pozicionirao na turističkom tržištu, gdje se izdvojio kvalitetom, inovativnošću, raznovrsnošću i nadasve tržišnom prepoznatljivošću”, naveli su iz Hotelske grupe

Hotelska grupa, kako su naveli, se u brendiranju turističkog proizvoda vodila idejom isticanja tradicionalnih ugostiteljskih vrijednosti koje su godinama krasile pripadajuće hotele, kao i implementiranjem novih vrijednosti karakterističnih za moderne trendove u turističkim kretanjima.

“Kreiranje i brendiranje turističkog proizvoda rađeno je sa posebnim osvrtom na novu ponudu Turističkog naselja Slovenska plaža, koje je nakon kompletne adaptacije smještajnog, recepcijskog, bazenskog i restoranskog dijela podijeljeno u kategorije sa 3+* i 4*.

Hotelska grupa se intenzivno bavi implementiranjem standarda Evropske unije, pa je Slovenska plaža i jedan od prvih dobitnika Eco label sertifikata u Crnoj Gori, čime je potvrđena opredijeljenost hotelske kuće na zaštitu životne sredine uz minimalno ugrožavanje prirodnih resursa. Ovaj sertifikat je prepoznat kod turista Zapadne Evrope i kao takav često je jedan od faktora koji utiču na odluku za koji će se hotel opredijeliti”, istuču iz Hotelske grupe.

Konferenciji održanoj u Sava Centru, između ostalih, prisustvovao je i Ministar održivog razvoja i turizma Crne Gore Branimir Gvozdenović, a iskustva na temu "Prednosti u kreiranju privlačnog destinacijskog imidža Regiona kroz raznovrsnost turističke ponude" podijelila je i pomoćnik Izvršnog direktora Hotelske grupe Budvanska rivijera Katarina Kažanegra.

Bonus video: