Izrael zainteresovan za crnogorski turizam

Na sastanku je ocijenjeno je da je do sada ostvarena uspješna saradnja i da postoji veliki prostor za njeno unaprijeđenje
0 komentar(a)
Ažurirano: 04.07.2018. 14:41h

Izrael je zainteresovan za saradnju u oblasti turizma u Crnoj Gori, ali i ostale privredne sfere za koje bi procijenili da su perspektivne za ulaganje, saopšteno je iz Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Resorni ministar Pavle Radulović sastao se danas sa generalnim direktorom Ministarstva vanjskih poslova Izraela, Juvalom Rotemom, kako bi se sagledale mogućnosti intenzivnije saradnje dvije države.

Na sastanku je ocijenjeno je da je do sada ostvarena uspješna saradnja i da postoji veliki prostor za njeno unaprijeđenje.

Radulović je, kako je saopšteno, kazao da postoje mnoge oblasti iz kojih bi Crna Gora mogla da koristi iskustva Izraela, ali i da ponudi prednosti kojima raspolažu teritorijalno male države.

Rotem je rekao da je to njegova prva posjeta Balkanu i da je njen cilj da sagleda potencijale koje prvenstveno Crna Gora i Srbija mogu imati za izraelske investitore.

Galerija

Bonus video: