Sajam nautike u Porto Montenegru od 1. do 5. maja

"Na sajmu, čiji je organizator Jadranski sajam iz Budve, biće izložena plovila poznatih svjetskih brendova, namjenjena za prezentaciju, ali i direktnu prodaju zainteresovanim"
2 komentar(a)
Porto Montenegro, Foto: Siniša Luković
Porto Montenegro, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 18.04.2013. 14:47h

Sajam nautike i opreme za sport, kamping i rekreaciju – Nautic Show, biće od 1. do 5. maja organizovan u marini Porto Montenegro.

Iz Porto Montenegra je saopšteno da će sajam ove godine biti organizovan na novoj lokaciji, u centru marine – na molu dva i trgu Venecija.

"U ponudi će biti i skuteri, oprema za brodove i marine, razne vrste pontona i plutača, vanbrodski motori i ostala nautička oprema"

"Na sajmu, čiji je organizator Jadranski sajam iz Budve, biće izložena plovila poznatih svjetskih brendova, namjenjena za prezentaciju, ali i direktnu prodaju zainteresovanim.

U ponudi će biti i skuteri, oprema za brodove i marine, razne vrste pontona i plutača, vanbrodski motori i ostala nautička oprema", kazali su iz Porto Montenegra i dodali da je prijava učesnika u toku.

Pored proizvođača i distributera jahti, jedrilica i glisera, na manifestaciji već tradicionalno učestvuju čarter agencije, finansijske kompanije, osiguravajuća društva, kao i proizvođači i zastupnici opreme za sport, kampovanje i rekreaciju.

Na prošlogodišnjem sajmu, koji je prvi put organizovan u marini Porto Montenegro, učestvovalo je više desetina izlagača iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Italije, Mađarske, Španije, Švedske i Austrije.

Iz Porto Montenegra su najavili da će u okviru sajma biti organizovani i brojni dodatni sadržaji, kao što su sportski turniri, regate, koktel zabave, ali i posebne gastro i šoping pogodnosti.

Bonus video: